У чому займатися танцями?

У чому займатися танцями?

21.01.20 08:13 0 9582

Питання: «У чому займатися танцями?» хвилює будь-кого, хто рано чи пізно вирішить зайнятися цим прекрасним видом мистецтва, незалежно від віку і рівня майстерності. Основними критеріями вибору одягу для танцю є: зручність, естетичність, якість і оригінальність моделей. Далі, ми розглянемо який же одяг є найкращим для танців. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://milonga.com.ua/, в якому його безпосередньо можна придбати в Одесі.

Вибираємо одяг для занять танцями

Займатися танцями в одязі для виступів не рекомендується, оскільки це дорогі костюми, які не варто сильно забруднювати та піддавати частому пранню. У ньому можна проводити генеральні репетиції, щоб звикнути до костюма та подивитися на нього в дії. Найкраще ходити на танці в спеціальному тренувальному одязі. Для початку потрібно визначитися з напрямком танцю. Існує кілька зовсім не схожих один на одного танцювальних напрямків:

  • Хореографія (балет). Для уроків хореографії необхідні будуть балетки для танців або чешки для початківців і пуанти для танцівниць зі стажем (до пуантах знадобляться такі аксесуари, як: стрічка, вкладиші, накладні п'ятачки, протиковзна накладка і чохол), хореографічне трико, цілісний купальник зі спідницею або окремо купальник зі спідницею. Спідниця може бути сонце або трапеція з біфлекс, на зав'язках з шифону. Для балерин це може бути шопенівська спідниця або купальник з пачкою. Купальник може бути з довгим, коротким рукавом або на бретелях. Для розігрівання м'язів можна придбати спеціальний розігрівочний комбінезон, гетри та болеро. Зовсім юні балеринки-початківці можуть тренуватися в футболках і шортиках (бриджах, лосинах).
  • Народні танці. Тим, хто вирішив присвятити себе народним танцям, для занять також будуть потрібні купальник зі спідницею, трико, разігрівочний комбінезон, гетри та болеро. Із взуття зручно буде займатися в балетках або джазовках (вони можуть бути з кирзи або шкіри), хоча хтось може танцювати відразу в народних туфлях.
  • Естрадні танці. Як правило, це дуже енергійні та рухливі танці. Тут важливо, щоб тренувальний одяг і взуття були максимально зручними: шорти, лосини, бриджі, футболки, майки, хореографічні купальники зі спідницями, балетки, джазовки, кросівки. Обов'язково потрібно розігріти м'язи, для цього розминку краще проводити в разігрівочному комбінезоні, гетрах і болеро.
  • Спортивні танці. Для партнерок (дівчаток, дівчат і жінок) це можуть бути топи, спідниці (окремо для латини та стандарту), тренувальні сукні. Для партнерів (хлопчиків, юнаків та чоловіків) - це футболки, майки, тренувальні штани. Часто навіть взуття буває окремо для тренувань і для виступів.
  • Сучасні танці. Сучасні танці по духу близькі до естрадних сповнена активність, енергія, приголомшлива пластика і велика самовіддача (хоча остання в рівній мірі ставитися до всіх напрямків танцювального мистецтва). Саме тому одяг і взуття для сучасних танців теж повинні бути надзручними, модними та якісними. Тут крім класичних варіантів тренувального одягу з шортами, лосинами, футболками та майками можна проявити різноманітність і займатися в різних топах, комбінезонах, легінси, брюках.

По матеріалам: https://milonga.com.ua/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Як вибрати клінінгову ...

КОМЕНТАРІ