Як вибрати клінінгову компанію для прибирання офісу?

Як вибрати клінінгову компанію для прибирання офісу?

21.01.20 10:34 0 8550

Ми завжди ретельно ставимося до вибору клінінгової компанії для прибирання в квартирі або заміському будинку. Так чому ж не поставитися серйозно до питання прибирання в офісі? Тут ми часто проводимо стільки ж або навіть більше часу, ніж удома, на своєму робочому місці ми творимо, вчимося, живемо і розважаємося. Давайте дізнаємося докладніше про нюанси прибирання в офісі і дізнаємося, чому варто віддати перевагу компанії, яка надає послуги клінінгу. Ну а розповість нам про це співробітник клінінгової компанії "Клінінг партнер": https://cleaningpartner.com.ua/, в якій безпосередньо можна замовити повний комплекс послуг з прибирання нерухомості та території в Києві.

Що краще: самостійне прибирання або послуги клінінгової компанії?

Як про книгу судять по обкладинці, про людину - по одязі, точно так перше враження про офіс складається з того, наскільки в ньому чисто та охайно. Акуратний офіс - показник того, наскільки професійно співробітники підходять до вирішення всіх питань діяльності, в тому числі і тих, які стосуються облаштування робочого місця. Багато компаній вважають за краще не звертатися за послугами клінінгових компаній і вважають за краще прибирання своїми силами.

Але в результаті у них з'являються наступні проблеми:

  • Коли компанія наймає співробітників для наведення та підтримання порядку, їх потрібно додавати в штат, платити зарплату та пенсійні внески - постійно, незалежно від того, скільки часу вони безпосередньо займаються прибиранням.
  • Необхідно постійно закупити інвентар - засоби для миття вікон і підлоги, інструменти та інше обладнання, яке також вимагає час від часу ремонту або заміни. Це - постійна трата коштів.
  • Ніхто не застрахований від того, що частина співробітників, відповідальних за прибирання, може звільнитися, хтось - захворіти, інші - піти у відпустку і так далі. У ситуаціях, коли критично важлива чистота - наприклад, коли планується масштабна зустріч з клієнтами або інвесторами, може виявитися, що швидко привести офіс в порядок буде непосильним завданням.

На противагу таким проблемам співпраця з клінінговими компаніями пропонує такі переваги:

  1. Вам не потрібно витрачатися на обладнання та засоби для чищення. Більш того, фахівці з клінінгу використовують професійні, а, значить, більш ефективні засоби.
  2. Ви платите виключно за виконану роботу.
  3. Найняті фахівці щораз несуть відповідальність за якість послуг, зацікавлені в тому, щоб зробити все «на совість» - інакше ви просто не звернетеся до них знову.
  4. Замовляючи послуги клінінгової компанії, ви відразу ж знаєте, скільки фахівців до вас приїде і обумовлюєте терміни виконання роботи. Це мінімізує ризик того, що по прибуттю гостей офіс буде в недоглянутою вигляді.

Але, щоб всі ці переваги втілилися в життя, варто вибирати дійсно хорошу компанію, яка надає послуги клінінгу.

Як вибрати компанію для прибирання офісу?

Ось кілька важливих порад:

  • В першу чергу дізнайтеся, яке обладнання, засоби для чищення та технології збирання використовуються в компанії.
  • Переконайтеся, що команда з клінінгу зробить все вчасно - запитаєте, як відбувається заміна співробітників, якщо хтось захворів, чи завжди вони вкладаються в терміни і що буде, якщо цього не станеться - чи є система компенсації для вас і штрафи для співробітників.
  • Вибирайте довгострокове співробітництво - набагато вигідніше укласти контракт на місяць, півроку чи рік, ніж кожен раз оплачувати роботу.
  • Враховуйте досвід компанії та час присутності на ринку.
  • Наявність уніформи - показовий атрибут, який говорить про те, наскільки серйозно компанія ставиться до сервісу і своєму іміджу.

Складіть список компаній і відсівайте їх, виходячи з перерахованих вище пунктів. І пам'ятайте - висока ціна не завжди свідчить про такий же як, також як і занадто низька ціна є приводом уважно простежити за тим, наскільки добре працює компанія.

Так ви виберете стоїть партнера для співпраці, підтвердіть навички ефективного управління офісом, де завжди буде охайно і, як результат, приємно працювати.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: У чому займатися танцями?
Наступна новина: Грибовка — ідеальний ...

КОМЕНТАРІ