Грибовка — ідеальний відпочинок на Чорному морі

Грибовка — ідеальний відпочинок на Чорному морі

21.01.20 10:53 0 4807

Грибовка — це морський курорт, що розташований всього в 30 км від Одеси. Це ідеальне місце для любителів усамітненого, але комфортного відпочинку на березі моря. Завантажені одеські пляжі поступаються широким пляжам і чистому, пологому морю Грибовки. Саме тому, вона є улюбленим місцем відпочинку одеситів і туристів з усіх міст України.

Грибовка — відпочинок для всіх

Грибовка з кожним роком змінюється в кращу сторону. Курорт дивує своєю розвиненою інфраструктурою та різноманітністю розваг. Водні гірки, скутери, парашути, «банани», розважальна програма для дітей та дорослих — і це ще не повний список можливих варіантів проведення часу в Грибовці.

Ще пару років тому Грибовку можна було назвати селищем, де важко було знайти заняття поза пляжем. Сьогодні ж Грибовка порадує вас не тільки новими кафе зі смачною одеською та середземноморською кухнею, а й високим рівнем обслуговування в готелях і базах відпочинку.

Готелі Грибовка надають повний спектр послуг для гостей курорту. Тут буде чим зайнятися не тільки дорослим, але й дітям. Дитячі майданчики, водні гірки, аніматори з розважальною програмою захоплять дітей будь-якого віку. А в цей час у батьків буде можливість насолодитися відпочинком на шезлонгах на пляжі під ласкавим сонцем.

Послуги

Пансіонати Грибовки нададуть мешканцям повне обслуговування — від сніданку, що вже включений у вартість, до організації екскурсій.

Готелі Richard і Ensenada розташовані на першій лінії від моря. Це означає, що кожного ранку ви зможете прокидатися та бачити Чорне море, не встаючи з ліжка. А всього через пару хвилин ви вже зможете зануритися в його води та зробити невеликий заплив.

На території бази відпочинку «Річард» обладнано дитячий майданчик, а також власний пляж з шезлонгами та парасольками. Сьогодні, забронювавши номер в готелі, ви отримаєте більше, ніж орендуючи будиночок у місцевих жителів.

Переваги проживання в готелі:

  • регулярне прибирання номера;
  • контроль якості обслуговування та санітарних норм;
  • професійний відбір навченого персоналу;
  • сніданок, що найчастіше включений у вартість / доставка їжі в номер / наявність ресторану на території пансіонату;
  • послуги трансферу або виклику таксі;
  • можливість організації екскурсії в найближчі міста і селища.

І це далеко не всі плюси відпочинку в 3-х або 4-зіркових готелях курорту Грибовка. Одеса та її рівень гостинності вплинув на розвиток готельної індустрії та в прилеглих курортах. Приїжджайте, і побачите самі!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Як вибрати клінінгову ...
Наступна новина: У Лондоні внаслідок нападу ...

КОМЕНТАРІ