Мадуро пропонує США діалог на тлі політичної кризи у Венесуелі

Мадуро пропонує США діалог на тлі політичної кризи у Венесуелі

21.01.20 12:44 0 460
Президент Венесуели Ніколас Мадуро запропонував Сполученим Штатам почати переговори щодо політичної та дипломатичної кризи, яка триває в його країні.

У великому інтерв'ю американському виданню Washington Post Мадуро запропонував США припинити санкції проти Венесуели та перезапустити двосторонні відносини, натякаючи на поновлення співпраці з енергетичним сектором багатої на нафту країни.

«Якщо між урядами є повага, неважливо, наскільки великі Сполучені Штати, якщо є діалог та обмін достовірною інформацією, ми точно зможемо створити новий тип взаємин. Взаємини, засновані на повазі та діалозі, створюють вигідну для обох сторін ситуацію. А від конфліктних відносин програють обидва», – сказав Мадуро.

Президент Венесуели, проти якого в його країні торік прокотилася хвиля протестів, також заявив про бажання вести прямі переговори з лідером опозиції та спікером парламенту Хуаном Ґуайдо. США та ще понад 50 країн визнали Ґуайдо лідером Венесуели після президентських виборів 2018 року, які зазнали критики як нечесні.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ