Чому варто записатися у фітнес-клуб?

Чому варто записатися у фітнес-клуб?

22.01.20 01:14 0 8430

Підтримувати себе у формі та тонусі можна різними способами: хтось робить вправи вдома, хтось бігає вранці, а хтось серйозно замислюється про заняття фітнесом. Для мотивації останніх представляємо 7 причин для остаточного і безповоротного походу в фітнес-клуб. Ну а розповість нам про це співробітник львівського фітнес-клубу "Юніті": https://unity.lviv.ua/.

7 причин піти у фітнес-клуб

  1. Різноманітність. Далеко не всі з нас живуть насиченим життям. Ну як мінімум в будні. Робота-дім, робота-дім... Але варто тільки вирішити піти у фітнес-клуб і почалося... День автоматично заповнюється очікуванням вечора, плануванням того, як будете харчуватися протягом дня, в чому підете, як довго будете займатися, яку групу м'язів будете опрацьовувати сьогодні або на яке групове заняття підете!
  2. Спілкування. Дорослим не так просто розширити коло друзів і приятелів. У фітнес-клубі (або в тренажерному залі) ви так чи інакше будете перетинатися з одними й тими ж людьми, причому досить регулярно, вас з ними будуть об'єднувати спільні заняття, інтереси та цілі. Тут вас і підтримають, і, якщо щось не виходить на заняттях, допоможуть слушною порадою та рекомендацією.
  3. Можливість знайти собі пару. Логічно припустити, що там, де є спорт, там є й чоловіки. Правда, не варто розглядати заняття фітнесом тільки як привід для знайомств. При такому підході ви не досягнете хороших результатів від тренувань для себе, не познайомитеся з чоловіком і просто даремно витратите гроші на абонемент. До речі, за неперевіреною статистикою 70 % знайомств «з продовженням» відбуваються саме в спортзалах, фітнес-клубах й інших місцях, куди люди приходять займатися спортом.
  4. Мотивація. У фітнес-зал ви приходите і відразу втягуєтеся в атмосферу та пульсацію цього місця. Тут ходять ті, з ким хочеш-не-хочеш, а будеш себе порівнювати: хтось надихне вас, хтось викличе конструктивну заздрість, а хтось підвищить вашу самооцінку. Адже як відомо, нічого так не піднімає рівень мотивації, як живий приклад.
  5. Компетентна професійна порада. Завдяки інтернету, можна серйозно «прокачатися» в темі фітнесу: статті, спортивні соцмережі, блоги та сайти тренери, відеоуроки... Але все це теорія! А фітнес-клуб надає допомогу і настанови професійного тренера або інструктора. Профі подивиться, чи правильно ви виконуєте вправи, вкаже, де у вас проблемні зони, над якими потрібно працювати, зверне увагу на помилки в техніці, елементарно допоможе, якщо ви себе не дуже добре почуваєте.
  6. Психологічна допомога. Заняття фітнесом рятують від депресії. Це науково доведений факт! Вчені з університету Джорджії в США з'ясували, що за кілька тижнів регулярних занять спортом в організмі налагоджується обмін гормонів серотоніну та норадреналіну, розлад якого зазвичай і викликає депресію. Головне — не дозволяйте тренуванням ставати одноманітними та монотонними. Якщо у вас абонемент, то за один тиждень намагайтеся ходити на різні групові заняття. Якщо ви окремо або на додаток до групових занять ходите в тренажерний зал, то теж намагайтеся поєднувати кардіонавантаження з силовими вправами, експериментуйте з програмами вправ. Ви можете ділити тренування по групах м'язів, які хочете прокачати: наприклад, в понеділок — руки та плечі, в середу — груди й спину, в п'ятницю — прес і ноги, або експериментувати з різними круговими програмами (програмами з конкретним набором вправ, які потрібно повторювати по 3-5 разів за заняття). Не давайте собі занудьгувати! Таким чином, ви максимально відволічетеся від турбот і повністю очистіть голову від проблем.
  7. Самооцінка. Чим ближче ви до досягнення мети, тим вищою буде ваша самооцінка. Навіть якщо ви ще на початку шляху, нехай маленькими кроками, але ви йдете до втілення бажаного образу — це завжди надихає. Зрештою, не дарма ж кажуть, що найцінніша перемога — це перемога над собою.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Основные преимущества ...
Наступна новина: Що таке командоутворення і ...

КОМЕНТАРІ