Чому Converse такі дорогі?

Чому Converse такі дорогі?

22.01.20 02:30 0 9035

Кеди Converse — це взуття призначене для занять спортом і повсякденного носіння. На відміну від іншого спортивного взуття, в них підошва виготовляється з вулканізованої гуми, а верхня частина з тканини, рідше — зі шкіри. Перші кеди були виготовлені в 1908 році як сімейні для літнього та зимового часу. І тільки з 1917 року почалося виробництво спортивних кедів для баскетболістів.

Чим Converse відрізняються від звичайних кедів?

Між кедами Converse і звичайними така ж прірва, як між небом і землею. Конверс входять в 10-ку найбільш підроблюваних брендів у світі, тому що вони розробили та отримали патент на технологію і дизайн, яка підкорила світ зірок Голлівуду та їхніх шанувальників. Головна їхня перевага — зносостійка вулканізована підошва (кілька шарів), вона запобігає ковзанню та забезпечує міцне зчеплення з поверхнею. Що створює безпеку при заняттях спортом без отримання травм, а при повсякденній ходьбі відчуття комфорту та ноги не втомлюються.

Для виробництва верху конверсів використовують міцну і дихаючу парусину, завдяки чому нога не потіє. Звичайні кеди — це одношарова гума замість підошви та шматок низької якості бавовни, який використовують для пошиття одягу. Converse, поряд з такими брендами як Адідас та Найк вкладають мільйони доларів в розробку технологій, щоб ноги їх клієнтів були в безпеці, а унікальний дизайн створював відчуття неповторного стилю.

Після придбання бренду Converse компанією Найк у 2003 році, модельний ряд Chuck Taylor отримали фірмову устілку Nike Lunarlon і ряд технологічних поліпшень.

Скільки носяться кеди Конверс?

Тут відповідь не може бути універсальною, оскільки кожен з нас носить взуття по різному. Хтось в кедах ходить в школу, хтось грає в футбол, а хтось вдягає їх на природу чи копає город, одягаючи тільки влітку 1 раз в тиждень. У одному випадку оригінальні конверси точно проживуть сезон, а в другому — їх можна носити 3-5 років. Якщо говорити про підробки, то 1-й варіант — максимум тиждень, 2 варіант — максимум 1 сезон. Таким чином, купуючи оригінальну взуття Converse ви не переплачуєте, а навпаки — заощаджуєте гроші та здоров'я ваших ніг.

Зверніть увагу, всі перераховані переваги відносимо тільки до оригінальних кедів Converse, підробки мають схожий зовнішній вигляд, але їх якість набагато гірша.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Обмен рубля на гривну в ...

КОМЕНТАРІ