У США почався судовий процес щодо імпічменту Дональда Трампа

У США почався судовий процес щодо імпічменту Дональда Трампа

23.01.20 14:14 0 2018
У Сенаті США, верхній палаті Конгресу, у ці хвилини стартує судовий процес щодо імпічменту президента Дональда Трампа. Процес, початок якого анонсували на 21 січня о 20:00 за Києвом, як очікується, триватиме шість днів на тиждень з перервами щонеділі.

Судовий процес представляє сторона обвинувачення, сторона захисту, головуючий суддя і сенатори в ролі присяжних. Суддею є голова Верховного суду США Джон Робертс.

Сторону обвинувачення представляють семеро законодавців-демократів від Палати представників США. Йдеться про голову комітету з питань розвідки Палати представників Адама Шиффа, голову юридичного комітету Палати представників Джеррі Надлера, колишніх судових виконавців Хакіма Джеффріса і Джейсона Кроу, колишнього рейнджера і адвоката Вола Демінгса, колишню начальницю поліції Зої Лофґрен і екссуддю Сильвію Ґарсію.

Команду захисту Донадьда Трампа очолив адвокат Білого дому Пет Чіполлоне, йому допомагатиме адвокат Джей Секулов і ще п'ятеро юристів. Сотня сенаторів будуть на процесі у ролі присяжних.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: CNN: понад половина ...
Наступна новина: Пів мільярда людей у світі ...

КОМЕНТАРІ