На Рівненщині оголошено про підозру інспектору служби з надзвичайних ситуацій,який вимагав та одержав неправомірну вигоду

На Рівненщині оголошено про підозру інспектору служби з надзвичайних ситуацій,який вимагав та одержав неправомірну вигоду

23.01.20 08:21 0 501
За процесуального керівництва прокуратури області слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у місті Хмельницькому, за оперативного супроводу співробітників УСР в Рівненській області та сприяння працівників підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДСНС в області, викрито інспектора відділу служби з надзвичайних ситуацій в області, який вимагав у приватного підприємця міста Рівне та одержав неправомірну вигоду в розмірі 15 тисяч гривень.

Слідством встановлено, що працівник одного з відділів ГУ ДСНС в області отримав неправомірну вигоду у суб`єкта підприємницької діяльності за вчинення дій з використанням наданого службового становища, а саме за погодження документів, що стосуються господарської діяльності останнього, пов`язаної з розміщенням об`єктів АЗС, та невжиття у майбутньому заходів реагування при виявленні правопорушень і незастосування штрафних санкцій.

Службовій особі 20.01.2020 вручено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою поєднане з вимаганням).

На даний час вирішується питання про обрання запобіжного заходу відносно підозрюваного та відсторонення від посади.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ремонт будинку з муралом ...
Наступна новина: На Тернопіллі у 2020 році ...

КОМЕНТАРІ