Як вибрати друкарню?

Як вибрати друкарню?

24.01.20 00:46 0 16355

На ринку поліграфічних послуг є досить висока конкуренція. При цьому якість і вартість друкованої продукції, а також швидкість виконання роботи не завжди влаштовують замовника. Далі, ми розглянемо на що слід звернути увагу при виборі друкарні. Ну а розповість нам про це співробітник "Баланс-Клуб" - однієї з найкращих типографій в Дніпрі.

Правила вибору друкарні:

  • Зручне місце розташування. Територіальна близькість підприємства дозволяє істотно заощадити час і отримати замовлений тираж максимально швидко. При цьому вас повинно влаштовувати якість самого друку. В іншому випадку краще звернутися в друкарню в іншому районі міста, у якій є власна служба доставки.
  • Вартість послуг. Не потрібно гнатися за низькими цінами, інакше є великий ризик отримати неякісну продукцію або зрив термінів. Поліграфічне виробництво — справа складна і трудомістка, тому підприємству немає сенсу штучно збивати ціну, адже ніхто не буде працювати собі в збиток. Слід орієнтуватися на середню вартість послуг. Щоб її дізнатися, потрібно обдзвонити 5-10 організацій з проханням обрахувати ваше замовлення (чим більший тираж, тим нижча вартість одного примірника). Також важливо пам'ятати, що постійним замовникам можуть зробити непогану знижку, тому є сенс знайти одну-дві друкарні та почати співпрацювати з ними на довгостроковій основі.
  • Власне виробництво. Невеликі видавництва та рекламні агентства рідко можуть забезпечити весь виробничий цикл: у них просто немає для цього дорогого та громіздкого обладнання. В цьому випадку офсет, широкоформатний друк, окремі види палітурки можуть замовлятися в сторонніх організаціях. Це збільшує вартість і терміни виконання роботи. Тому великі тиражі дешевше та швидше зробити без посередника, звернувшись до друкарні повного циклу.
  • Термін роботи на ринку. Підприємства з поганою репутацією не можуть витримати високу конкуренцію поліграфічного бізнесу та швидко згортають свою діяльність. У той час як хороша друкарня успішно працює не один рік, покращуючи якість своєї продукції та розширюючи перелік послуг.
  • Кольори. Одна з типових проблем — невідповідність кольору: наприклад, на екрані монітора замовник бачить рожевий, а при друку отримує відтінок ближчий до червоного. Перевірка кольорів дозволяє оцінити їх якість, рівномірність заливки листа, стійкість фарби (рекомендується сильно потерти напис або зображення, щоб переконатися, що фарба не обсипається). Затверджена замовником кольоропроба підписується і служить взірцем виконання роботи.

Висновки

З огляду на ці критерії, ви зможете вибрати надійну друкарню, яка забезпечить вас якісною поліграфічною продукцією точно в строк.

По матеріалам: https://printbalance.com.ua/

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Продукция для футбола ...

КОМЕНТАРІ