Переваги оренди автобуса в порівнянні з авіа перельотами та особистим транспортом

Переваги оренди автобуса в порівнянні з авіа перельотами та особистим транспортом

24.01.20 13:27 0 5360

Подорож з групою друзів і сім'єю може бути досить напруженим. Ось чому так багато людей вважають за краще брати автобуси напрокат, а не літати літаками або їздити власним авто. Далі, ми розглянемо основні переваги такого варіанту подорожі.

Основні "+" оренди автобуса:

  • На автобуси доводиться 751 мільйон пасажирських рейсів в рік, а це значить, що вони перевозять більше людей, ніж комерційні авіакомпанії.
  • Немає очікування в лінії безпеки. Ви знаєте, яке це проводити години в черзі на контрольно-пропускному пункті, коли ваш рейс збирається скоро злетіти. Були численні повідомлення про непристойний час очікування, з яким пасажирам авіаліній доводиться мати справу, коли вони добираються до аеропорту. При оренді автобуса немає ніяких ліній або контрольно-пропускних пунктів, що означає, що ви можете набагато швидше відправитися у своє подорожувати.
  • Професійний водій. Уявіть себе за кермом всієї родини в незнайомому місті з незнайомими дорогами та паркуванням. Ви вже, напевно, нервуєте, просто думаючи про це. З професійним водієм чартерного автобуса, ви можете байдикувати та насолоджуватися поїздкою без проблем, в той час як вони справляються з дорожнім рухом, паркуванням і іншими головними болями водіння.
  • Wi-Fi. Так, деякі літаки пропонують Wi-Fi, але як часто це буває? Мало того, що сміховинно дорого купувати Wi-Fi доступ в літаку, але сервіс часто залишає бажати кращого. Wi-Fi на чартерних автобусах, як правило, набагато краще, ніж той, що ви можете знайти на літаку. Це означає, що під час поїздки ви можете дивитися відео, працювати або гуглити й т. д.
  • Все подорожують разом. Ви можете сказати: «Якби ви знали мою сім'ю, то ви б не назвали це перевагою», але подумайте над альтернативою. Якщо кожен відправляється своїм рейсом до місця призначення, люди прибувають зі своєю швидкістю, і ви нічого не зможете зробити, поки все не з'являться. Крім того, рейси затримуються або скасовуються, що може ще більше відкласти будь-яке задоволення після прибуття.
  • Немає плати за багаж. Збори за провезення багажу в авіакомпанії можуть бути абсолютно обурливими, але при оренді автобусів плата за багаж не стягується. Економія грошей завжди є перевагою. Чи не застрявайте в задушливому аеропорту, чекаючи, поки TSA скаже вам, що з вами все в порядку, натомість вибирайте оренду автобусів і насолоджуйтеся поїздкою.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Поради офтальмолога: як ...
Наступна новина: Чи треба міняти масло в ...

КОМЕНТАРІ