Колишнього керівника лісового господарства притягнуто до відповідальності за порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів

Колишнього керівника лісового господарства притягнуто до відповідальності за порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів

25.01.20 09:44 0 545
За принципової позиції прокурорів, судом за результатами розгляду шести протоколів про адміністративні правопорушення, пов'язані з корупцією, передбачені частинами 1, 2 статті 172-7 КУпАП, притягнуто до адміністративної відповідальності одного з колишніх керівників лісового господарства Березнівського району.

Прокурори довели, що громадянин, будучи керівником державного підприємства в порушення вимог статті 28 Закону України «Про запобігання корупції», тричі неповідомив про наявність у нього реального конфлікту інтересів, а також перебуваючи в умовах вказаного конфлікту інтересів прийняв рішення – підписав договори з близькою особою на поставку та розпиловку лісопродукції у кількості 400 м. куб. на загальну суму 566 000 гривень.

Постановою Березнівського районного суду колишнього посадовця визнано винним у вчиненні зазначених правопорушень та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі чотириста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 6800 гривень.

Не погодившись з постановою суду захисник особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, оскаржив її до Рівненського апеляційного суду.

За результатами апеляційного перегляду справи, апеляційну скаргу залишено без задоволення, а постанову суду І інстанції про накладення штрафу без змін.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Парламент Британії ...
Наступна новина: Новий вірус у Китаї: влада ...

КОМЕНТАРІ