На Тернопіллі “Ріка Збруч стала для нас рікою єднання”,- Ігор Сопель під час святкування Дня Соборності

На Тернопіллі “Ріка Збруч стала для нас рікою єднання”,- Ігор Сопель під час святкування Дня Соборності

25.01.20 09:14 0 903
Продовжилося святкування Дня Соборності у Гусятині. Біля пам'ятника Незалежності України духовенство з обох областей відслужили молебень. Керівники Тернопільської і Хмельницької обласних державних адміністрацій, голови обласних рад поклали квіти до підніжжя монументу.

«Дух Соборності та любові до рідного краю гуртує Тернопільщину та Хмельниччину! Ріка Збруч стала для нас і нашого покоління справжньою рікою єднання. І вже ніхто, і ніщо не розділить наш народ! Бо – в єдності наша сила!, - сказав, звертаючись до учасників святкування, голова Тернопільської облдержадміністрації Ігор Сопель. - Наша Соборність виборена мільйонами Героїв, які присвятили своє життя служінню Україні. Соборність – це теперішнє і майбутнє України, в якій житимуть наші діти та онуки!».

Голова Тернопільської ОДА привітав присутніх зі святом та побажав їм здоров'я, добра і достатку, а Україні – миру і процвітання.

Також з вітальним словом виступили голова Хмельницької облдержадміністрації Дмитро Габінет, голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук, голова Хмельницької обласної ради Михайло Загородний.

Взяли участь в урочистостях і народні депутати України Іван Чайківський, Ігор Василів, Володимир Гевко, Людмила Марченко.

Додамо, під час святкувань у Гусятині було репрезентовано артбук «Книга єдності». Кожен охочий зміг вписати туди свої думки щодо Соборності України.

Долучилися до участі в цій акції й керівники Хмельниччини і Тернопільщини.

Після офіційної частини відбувся концерт мистецьких колективів та виконавців. Працювало містечко майстрів, тематична виставка експонатів місцевого краєзнавчого музею.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 1)
Попередня новина: На Тернопіллі в ОДА ...
Наступна новина: Клінічні випробування ...

КОМЕНТАРІ