Секрети фарбування нігтів від майстрів манікюру

Секрети фарбування нігтів від майстрів манікюру

28.01.20 10:16 0 6302

Небагато дівчата можуть похвалитися тим, що знають всі правила ідеального нанесення лаку на нігтики. Однак прочитавши цю статтю, ви зможете з упевненістю стверджувати, що для вас немає більше секретів у сфері манікюру. Ну а розповість нам про це співробітник салону краси "Версаль": https://salonversal.dp.ua/hand-care/gel-nail-polish-manicure/, в якому можна замовити нанесення гель-лаку та шелаку на ваші нігті.

Порядок фарбування нігтів:

  • Перш ніж почати фарбувати нігтики, обробіть їх поверхню рідиною для зняття політури або ж просто вимийте руки з милом і ретельно просушіть. На знежирених пластинах речовина буде триматися довше, не облізе і не будуть утворюватися бульбашки.
  • Наносите перший шар лаку — прозорий колір або основу. Це зробить поверхню пластини рівною, що дасть можливість краще триматися і забезпечить її вітамінами.
  • Рекомендується наносити два шари кольорового лаку, незалежно від його кольору і насиченості. Саме два шари дадуть можливість насолодитися справжнім відтінком. При цьому він ляже рівно, без дефектів.
  • Після другого шару політури можна нанести закріплювач. Таким чином, пластини будуть блищати, а лак протримається набагато довше.
  • Сушіть нігтики довше. Можна занурити їх в холодну воду або придбати спеціальну USB-сушку, щоб процес сушіння проходив швидше.
  • Після висихання лаку, візьміть зубочистку (сірник або ватяна паличка не підійде), намотайте на кінчик трохи вати, занурте в рідину і видаліть розмазаний по краях лак. Якщо ви не хочете возитися з зубочистками, то в продажу можна знайти спеціальні засоби, які з вигляду нагадують олівці, що також дають можливість усунути дефекти манікюру.

Нанесення лаку на довгі та середні нігті

На довгі нігтики лак наноситься дуже просто. Для довгих і середніх пластин підходить будь-який відтінок. Перед нанесенням, зігрійте флакончик в долонях і ретельно потрусіть. Річ у тім, що речовини, які не дозволяють лаку висихати, знаходяться на поверхні та, струшуючи флакончик, ви змішуєте їх. Крім того, зігрітий в руках лак ляже рівніше та акуратніше.

Починайте фарбування з мізинця. Покладіть ручки на край столу, так щоб долонька звисала, а пальці зручно лежали на краю стола. Світло повинно падати зліва, якщо ви, звичайно, не лівша. Вмочуйте пензлик так, щоб він повністю занурився у місткість з лаком. Обітріть її об край флакончика, щоб основна частина політури залишилася на зовнішній стороні кисті. Цією стороною і фарбуйте нігтики.

Візуально розділіть нігтик поперек на 3 частини. І відступивши на одну частину від кутикули, опустіть кисть на пластину. Впевненими та швидкими рухами проведіть пензлем до кінчика нігтя посередині та зробіть пару мазків по краях. Якщо речовини не вистачило, можна занурити кисть у флакончик ще раз. Якщо ж його виявилося більш ніж достатньо, проведіть пензликом, знімаючи надлишок.

Тільки після висихання першого шару можна наносити наступний. В іншому випадку нігтики будуть сохнути довше. Після нанесення двох шарів кольорової політури, наносите сушку або закріплювач.

Нанесення лаку на короткі нігті

Манікюр коротких нігтів буде трохи складнішим. Користуйтеся рідким лаком. На довгих нігтиках густий лак можна нанести рівно, а на коротких він майже напевно забруднить кутикулу.

Останнім часом в манікюрі простежується чітка тенденція: яскраві кольори, нанесені на короткі пластини. Пам'ятайте, однак, що в цьому випадку манікюр повинен бути дуже акуратним. При фарбуванні коротких нігтів, набирайте трохи лаку на кисть. Злегка не зафарбовані з боків краї додадуть довжини та елегантності коротким нігтиками.

Щоб не потрапити лаком на кутикулу, рекомендується не дофарбовувати 1 мм до неї. Якщо ви все-таки пофарбували кутикулу, а стерти акуратно не вдасться, приберіть тільки великі цятки. Після того, як ви пофарбувати пластини та просушіть їх, можете помити руки, і деякі огріхи зникнуть самі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: В авіакатастрофі у США ...

КОМЕНТАРІ