Чим відмінний мінітрактор від мототрактора?

Чим відмінний мінітрактор від мототрактора?

28.01.20 23:52 0 1583

Застосування сільськогосподарської техніки в любому фермерському хазяйстві здатне не тільки підвищувати урожайність, а й у значній степені мінімізувати ручний труд. Сьогодні серед фермерів набирають популярність мінітрактори та мототрактори. Але, далеко не кожен може з впевненістю відповісти на питання: "Що з них краще вибрати для вирішення своїх сільськогосподарських завдань?".

Багато хто вважає ці два види техніки аналогічними, і робить неправильний вибір. Щоб цього не трапилося далі ми розберемося в чому різниця між міні- та мототракторами. Яка техніка буде найкраще справлятися з хазяйством. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину Minitraktor.com.ua, в якому безпосередньо можна придбати таку техніку в Україні.

Що таке мінітрактор?

Зовні, він практично не відрізняється від звичайного трактора (просто має менші розміри). Він оснащений дизельним або бензиновим двигуном, який має потужність близько 40 кінських сил. Тому його доцільно вибирати, коли вам потрібно обробити поле площею в 10-20 гектарів.

Для зручності роботи в полі виробники комплектують техніку:

  • зручним та надміцним кріслом;
  • дзеркалами задніх видів;
  • фарами для роботи в темний час доби.

Дизельний або бензиновий мотор здатний багато годин працювати в польових умовах і не перегріватися. Досить простий в обслуговуванні та не потребує складних інструментів для технічного огляду. Якісний захист від пилу та бруду, дозволяє двигуну проробити досить тривалий час та використовувати його ресурси по максимуму.

Що таке мототрактор?

На відміну від попередніх моделей, мототрактор — це вдосконалена версія більшого мотоблока. Як правило, він є основою для вже наявного, і «тюнінгує» його додатковими аксесуарами. Основною перевагою такої техніки є приваблива ціна.

Його максимально проста конструкція не вимагає спеціальних інструментів і знань, щоб провести самостійний ремонт або технічне обслуговування. Можливість дизельного або бензинового силового агрегату коливається в межах від 10 до 25 кінських сил. Він нормально працює в умовах, коли фермеру потрібно обробити площу до 10 гектарів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ