Отримати довгостроковий кредит на карту можна і у МФО

Отримати довгостроковий кредит на карту можна і у МФО

29.01.20 00:09 0 10839

Раніше в Україні оформити довгостроковий кредит на карту можна було тільки в банках. Сьогодні ж взяти позику на кілька місяців пропонують також і мікрофінансові компанії (до речі, їх список можна переглянути на сайті https://100pudovzaim.com.ua/dolgosrochnyj-kredit/). Ну а далі, ми поговоримо про такі позики детальніше.

Кому може бути виданий кредит у МФО на тривалий термін?

Вимоги, яким позичальник повинен відповідати для отримання схвалення заявки на мікрокредит, залишилися стандартними:

  • Вік 18-65 років (пенсіонери повинні бути готові надати інформацію пенсійного посвідчення). Довгострокові мікропозики на карту, також як і короткострокові кредити, неповнолітнім громадянам не видаються.
  • Офіційне громадянство України. Регіон прописки для МФО не має значення. Єдине обмеження — позики не надаються жителям Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей.
  • Наявність банківської іменної карти для переказу коштів. Картка повинна бути оформлена на ваше ім'я (Якщо у вас немає іменної карти, взяти онлайн позику у МФО на тривалий термін можна на електронний гаманець, а при його відсутності — готівкою в офісі компанії.

Комплект документів для довгострокового мікрокредитування

Для того щоб взяти навіть мінімальну суму в борг у банку, позичальник зобов'язаний надати цілий набір документів. В тому числі:

  1. паспорт;
  2. довідку про офіційне працевлаштування;
  3. поліс (ІПН, водійське посвідчення або інше посвідчення особи).

У випадку з МФО вам буде потрібно всього 2 документи:

  • паспорт;
  • ІПН.

Корисно знати:

Якщо ви оформляєте позику в режимі онлайн, то самих документів на руках у вас може і не бути. Не всі мікрофінансові компанії наполягають на завантаженні фото, скан копій паспорта та номера платника податків. Ніяких додаткових довідок і паперів для отримання довгострокового мікрокредиту не потрібно.

Переваги та можливості мікропозик на довгий термін

Довгострокові мікропозики надаються на період від кількох місяців (2-3) на максимально привабливих умовах (відразу скажемо про те, що жоден банк України не запропонує вам всіх тих пільг, які дають МФО):

  1. З можливістю отримати позику за двома документами без відвідування офлайн представництва. Всі дії — від подачі заявки на мікрокредит і до підписання договору про кредитування, здійснюються в режимі онлайн.
  2. З можливістю пролонгації боргу. Якщо ви не зможете розрахуватися з позикою в покладений термін, МФО запропонує безкоштовно продовжити його. Вам необхідно буде внести вже нараховані відсотки. Оплачувати саму послугу пролонгації не потрібно — її ціна 0 гривень. Процентна ставка не зросте, пені та штрафи не будуть нараховані.
  3. З можливістю передчасної виплати мікрокредиту. Як правило, кредит оформляється мінімум на 2-3 місяці. Але ви можете внести гроші заздалегідь, і відсотки будуть перераховані в сторону зменшення.

Корисно знати:

Багато МФО пропонують можливість безкоштовної пролонгації нескінченну кількість разів. Таким чином, без підвищення процентної ставки виплату кредиту можна розтягнути на довгі місяці.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ