На Рівненщині вилучено чергову партію фальсифікованої алкогольної продукції орієнтовною вартістю понад 4 мільйони гривень

На Рівненщині вилучено чергову партію фальсифікованої алкогольної продукції орієнтовною вартістю понад 4 мільйони гривень

29.01.20 08:00 0 618
Прокуратурою області продовжують вживатись ефективні заходи, спрямовані на боротьбу з нелегальним ринком фальсифікованої алкогольної продукції на території регіону.

Так, за процесуального керівництва прокуратури області та оперативного супроводу працівників УСБУ в Рівненській області, слідчими СУ ФР ГУ ДФС у Рівненській області в ході досудового розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 204 КК України 27-28 січня 2020 року проведено низку обшуків у складських приміщеннях, розташованих на території обласного центру.

В ході проведення обшуків виявлено велику партію незаконно виготовлених підакцизних товарів різних торгівельних марок, яка зберігалась з метою подальшого збуту.

За результатами проведення обшуків з незаконного обігу вилучено близько 48000 пляшок фальсифікованої горілчаної продукції, понад 2 тони спиртосуміші, 200 літрів коньячної продукції, 860 літрів спирту та 650 літрів горілки, розлитої в пластикові ємності.

Орієнтовна вартість вилученого «фальсифікату» становить понад 4 млн. гривень.

На даний час тривають першочергові слідчі дії, встановлюються особи, причетні до вчинення злочину, вирішується питання про призначення судових експертиз.

Протидія злочинній діяльності у сфері обігу фальсифікованих підакцизних товарів триває та перебуває на контролі прокуратури області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ