На Тернопіллі ігор Сопель представив колективу Теребовлянської РДА нового голову – Ярему Шатарського

На Тернопіллі ігор Сопель представив колективу Теребовлянської РДА нового голову – Ярему Шатарського

29.01.20 10:23 0 1375
Голова ТОДА зачитав присутнім текст розпорядження та привітав нового очільника району.

«Перед нами стоїть чимало викликів. Тому чекаю чесності та прозорості не лише від Вас особисто, а й від всього колективу. Працюючи на цій посаді необхідно відноситися відповідально та чесно до усіх поставлених завдань. Сподіваюсь, що колектив буде активно допомагати у всьому, що заплановано для розвитку Теребовлянщини», - наголосив Ігор Сопель.

Ярема Шатарський у вступному слові зазначив, що держава входить в нову фазу свого розвитку і тому народ України вимагає швидких змін.

«Виклики, які стоять перед державою складні та системні. Вони вимагають рішучого, але виваженого та розумного підходу. Від нас залежить якою Україна буде завтра, якою вона буде ззовні, а головне, якою буде всередині. Теребовлянщина для мене не чужа, адже саме тут колись розпочинав свою трудову діяльність. І зараз я хочу застосувати весь свій досвід для розвитку Теребовлянського краю», - наголосив новий очільник району.

Нагадаємо, Ярема Шатарський призначений головою Теребовлянської районної державної адміністрації згідно з розпорядженням Президента України Володимира Зеленського від 21 січня 2020 року.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: З початку року через ...

КОМЕНТАРІ