У Києві не зафіксовано жодного випадку коронавірусу – КМДА

У Києві не зафіксовано жодного випадку коронавірусу – КМДА

29.01.20 11:53 0 1270
Жодного випадку нового коронавірусу на у Києві не зафіксовано, повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Щодо зареєстрованого коронавірусу 2019-nCoV: на щастя, в Києві на не зареєстровано жодного випадку», – сказав Поворозник.

За його словами, столиця готова реагувати на захворювання, викликані різними видами коронавірусів, та надавати необхідну адекватну медичну допомогу.

«Хочу зазначити, що місто повністю готове і організаційно, і технічно, і технологічно, щоб дати відповідь на будь-який виклик в частині грипу та ГРВІ, в тому числі, і щодо коронавірусу», – сказав Поворозник.

За його словами, міські лабораторії забезпечені всіма необхідними матеріалами для проведення досліджень з виявлення коронавірусів різних видів.

За даними КМДА, наразі госпіталізація хворих з ускладненнями від ГРВІ та грипу здійснюється в три лікарні для дорослих, в три дитячі лікарні і два пологових будинки для госпіталізації вагітних.

За останніми офіційними даними, в Китаї від нового коронавірусу померли 106 людей, захворіли понад чотири з половиною тисяч.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: КМДА планує змінити ...
Наступна новина: Українська поштова марка до ...

КОМЕНТАРІ