Відеоспостереження: IP камери нагляду

Відеоспостереження: IP камери нагляду

29.01.20 02:18 0 11102

Пропонуємо детально розглянути основні категорії систем відеоспостереження:

  • Відеокамери - аналогові, AHD, HDTVI, HDCVI, IP камери (вуличні, внутрішні, купольні, чорно-білі і кольорові, міні, корпусні, циліндричні і безкорпусні), з датчиком руху, муляж;Відеореєстратори - звичайні аналогові, гібридні і трігібрідного - AHD, HDVR, HDCVI, HDTVI, HD, IP;ІЧ-підсвічування - в залежності від моделі та виробника (Lightwell, PROFVISION) може мати різну дальність світіння (від 25 до 150 м), кут підсвічування (30 ° -60 °), харчування (12,220), і тип корпусу.
  • Монітори - розрізняються за розміром, якістю зображення, кількості відео і аудіо виходів, також мають спеціальними технічними характеристиками на відміну від комп'ютерних.
  • Плати - в нашому інтернет магазині, ви можете купити плати від Dahua, HIKVISION і ILDVR. Залежно від моделі, таке обладнання розрізняється кількістю аудіо-, відео входів (4, 8, 16).
  • Додаткове обладнання - комутатори та розширювачі. Мережевий комутатор для систем відеоспостереження бере на себе все навантаження по передачі даних і забезпечує безперебійну роботу, в той час як розширювачі забезпечують необхідний рівень електроживлення.

Залежно від місця установки, всі представлені системи відеоспостереження в нашому інтернет-магазині «Shop-Security» діляться на:

  1. Внутрішні - аналогові, IP, поворотні, кольорові, бездротові і т.д. З огляду на величезні асортимент камер для домашнього використання, ви обов'язково зможете підібрати для себе найбільш вигідний варіант. Для будинку, ви також можете купити в інтернет магазині «Shop-Security» вже готові комплекти відеоспостереження.
  2. Вуличні - оснащені високим класом захисту від зовнішніх впливів (кліматичних і механічних), мають нічну інфрачервону підсвітку, завдяки якій забезпечують якісне зображення навіть при повній темряві, і розраховані на безперебійну роботу. При обладнанні вуличної системи відеоспостереження та підборі обладнання, зверніть увагу на: кут огляду камери, дозвіл, наявність деталізації об'єктів, спосіб кріплення і наявність wi fi.

Чим відрізняється обладнання системи відеоспостереження для офісу від квартири

Для того, щоб система відеоспостереження могла ефективно виконувати покладені на неї завдання щодо оптимізації праці, контролю і безпеки, дане обладнання зобов'язане передбачати дистанційне керування. Підбір і установка обладнання здійснюється так само, як і в квартирі.

З огляду на величезний асортимент, різновиди і модифікації систем відеоспостереження, інтернет магазин «Shop Security» пропонує вам допомогу в підборі і комплектації систем відеоспостереження з урахуванням місця установки, ваших уподобань і бюджету.

Завдяки широкому асортименту товарів в нашому інтернет-магазині, ви зможете підібрати і купити систему відеоспостереження для будинку, квартири і офісу за вигідною ціною.

Дзвоніть нам за номерами:

  • (067) 765-0-567;
  • (063) 765-0-567.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Що таке радіодеталі?
Наступна новина: Что такое корректоры осанки ...

КОМЕНТАРІ