Чим відрізняється трюковий самокат від звичайного?

Чим відрізняється трюковий самокат від звичайного?

30.01.20 00:29 0 20100

Самокат — це унікальний транспортний засіб, який дозволяє насолодитися швидкістю та маневровістю, як дорослим, так і дітям. Нині існує маса підвидів самокатів, наприклад: прогулянковий, призначений для їзди по міських дорогах, позашляховий для більш екстремальної їзди на рельєфній поверхні, а також трюкових — для райдерів, які люблять виконувати різні «фішки» на самокаті.

Трюковий самокат: основні відмінності

Більшість любителів катання на самокаті задаються питанням: «Чим відрізняється трюковий самокат від звичайного?». Виявляється, основна відмінність трюкового самоката від інших — це його технічні характеристики та додаткові елементи. Крім звичних двох коліс, рами, керма та гальма, трюковий самокат:
має маленькі пінополіуретанові колеса, які мають гарну зносостійкість і довговічність;
не має складального механізму, який вважається ненадійним при виконанні стрибків і трюків різної складності;
має міцну конструкцію рульової стійки та посилене кермо, завдяки чому він стає дійсно надійним і швидко розвиває велику швидкість.

Як правило, для створення трюкового самоката, виробники використовують тільки високоякісні матеріали (наприклад, сталь), які забезпечують максимальну безпеку при пересуванні.

Вибираючи трюковий самокат, слід звертати увагу на кількість комплектуючих елементів: чим їх менше, тим надійніша конструкція. Ну і звичайно, куди ж без гальм? Безумовно, кожен райдер підлаштовує під себе гальма, при цьому найчастіше модифікуючи та видозмінюючи їх. Купити самокат для трюків з доставкою можна в інтернет-магазині https://sport-extrim.com/catalog/tryukovye-samokaty, де вказані всі необхідні параметри, виробник і термін служби. Рекомендуємо при покупці трюкового самоката, віддавати перевагу вже перевіреним брендам, які давно і позитивно зарекомендували себе і свій товар, адже висока ціна пристрою не є запорукою вашої безпеки при виконанні трюків.

Висновки

Як бачите, трюковий самокат має незначні відмінності від звичайного, але саме вони роблять його наднадійним та вартим уваги справжнього райдера.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ