Рівненщина: прокуратурою області оскаржено запобіжний захід обраний громадянину за незаконний збут ртуті вагою близько 60 кілограм

Рівненщина: прокуратурою області оскаржено запобіжний захід обраний громадянину за незаконний збут ртуті вагою близько 60 кілограм

30.01.20 08:31 0 522
За процесуального керівництва прокуратури області слідчими ГУНП в Рівненській області, за оперативного супроводу співробітників УСБУ в області, 23 січня затримано жителя Рівного, який намагався збути отруйну речовину, а саме ртуть металічну, загальною вагою близько 60 кілограм, що є особливо великим розміром, за грошові кошти у сумі 50 000 гривень та 20 000 доларів США.

Слідчим за погодженням з процесуальним керівником 24.01.2020 жителю Рівного вручено повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 321 КК України (придбання, перевезення, зберігання з метою збуту та збут отруйних речовин, вчинених без спеціального на те дозволу, в особливо великих розмірах) та у подальшому за клопотанням органу досудового розслідування слідчим суддею Рівненського міського суду обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 60 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб (126 000 грн.).

Не погодившись з вказаним рішенням слідчого судді прокуратурою області 29.01.2020 внесено апеляційну скаргу до Рівненського апеляційного суду, яка на даний час перебуває на розгляді.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ігор Сопель: Подвиг ...
Наступна новина: Наявність е-посвідчення ...

КОМЕНТАРІ