В Одеському порті офіційно вимагають прибрати затонулий танкер з пляжу до 31 березня

В Одеському порті офіційно вимагають прибрати затонулий танкер з пляжу до 31 березня

01.02.20 10:22 0 527
Бункерувальник Delfi, який сів на мілину на одеському пляжі наприкінці листопада 2019 року, мають прибрати до 31 березня 2020 року. Такі терміни встановив після переговорів із представником власника судна капітан Одеського порту Кирилл Цюпко. Зараз власник бункерувальника розробляє план робіт та розраховує їхню вартість.

«23 січня представник судновласник отримав від мене вимоги, він їх суттєво не заперечував. Тільки просив трохи більше часу на певні технологічні моменти, але він згодний із усім. Компетентний план підйому судна в Україні готує тільки один науково-дослідницький інститут, тижня на розробку плану їм мало, потрібно два тижні», – наголосив Цюпко під час засідання робочої комісії з питань прибирання бункерувальника в Одеській обласній державній адміністрації.

Під час засідання начальник Державної екологічної інспекції Кримського-Чорноморського округу Олександр Ставнійчук наголосив, що 3 лютого інспекція передасть Адміністрації морських портів України припис про необхідність привести одеську акваторію в належний стан. Раніше посадовець говорив, що припис буде готовий до 31 січня.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Після 4 лютого аеропорт ...

КОМЕНТАРІ