В китайському Ухані перебуває 53 українці – дані посольства

В китайському Ухані перебуває 53 українці – дані посольства

01.02.20 12:29 0 678
Посольство України в Китаї встановило контакт із 57 українцями, які перебувають зараз на території провінції Хубей, з них 53 – в місті Ухань, де було вперше зафіксовано спалах нового коронавірусу. Про це йдеться в заяві посольства 31 січня.

Ще по одній людині перебуває в місті Сян'ян, у міському повіті Чжунсян міста Цзінмень, містах Ічан та Сяогань.

За даними посольств, на добровільний тимчасовий консульський облік у Китаї станом на 31 січня стали 93 людини, які перебувають на території його консульського округу. Свої консульські округи мають також Генеральні консульства України в Шанхаї та Гуанчжоу.

Читайте також: МОЗ збирається телефонувати громадянам, які повернулися з Китаю?

«Посольство України в КНР на постійній основі проводить моніторинг епідеміологічної ситуації в Китаї, встановлює контакти з громадянами України, які перебувають на території КНР, і, зокрема, у провінції Хубей та місті Ухань, надає їм необхідні роз'яснення та рекомендації. У разі прийняття Урядом України рішення про евакуацію громадян України з Китаю, Посольство України надасть всілякого сприяння у забезпеченні координації дій відповідних компетентних органів України та КНР, які відповідають за проведення евакуаційних заходів», – йдеться в повідомленні.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі на території ...
Наступна новина: Трамп підписав угоду про ...

КОМЕНТАРІ