У Тернополі планується запровадити електронну реєстрацію дітей у гуртки та мистецькі заклади

У Тернополі планується запровадити електронну реєстрацію дітей у гуртки та мистецькі заклади

01.02.20 08:31 0 659
30 січня розпочалися консультації Порядку проведення електронної реєстрації дітей при прийомі до гуртків тернопільських закладів позашкільної освіти. Консультацій триватимуть до 14 лютого 2020 року на порталі «Електронні консультації з громадськістю».

Електронну реєстрацію планується запровадити у групах та класах «Станції юних техніків», «Центру творчості дітей та юнацтва», у дитячій хоровій школі «Зоринка» та в гуртках, які функціонують при загальноосвітніх школах. Долучитися до консультації можна за цим посиланням.

З 28 січня на порталі триває також електронна консультація – про Порядок електронної реєстрації дітей у музичні школи №1 та №2, а також у художню школу міста Тернополя. Взяти участь у цій консультації можна за цим посиланням.

Як пояснює міський голова Тернополя Сергій Надал, така електронна реєстрація дозволить проводити відбір дітей при прийомі у мистецькі установи та гуртки більш прозорим, а батькам - контролювати кожен процес зарахування дітей в освітні установи.

До слова, наразі міська рада працює також над впровадженням електронної реєстрації у школи, дитячі садочки та спортивні секції. Електронні консультації цих положень будуть опубліковані згодом на сайті Тернопільської міської ради.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: НАБУ вручило підозри ...
Наступна новина: Держсекретар США Помпео ...

КОМЕНТАРІ