Фасадні панелі: переваги та особливості монтажу

Фасадні панелі: переваги та особливості монтажу

01.02.20 01:36 0 17156

Головною частиною будь-якої будівлі є фундамент. Він приймає на себе все навантаження від верхніх конструкцій. Перехід від фундаменту до несучих стін називається цоколем. Ця частина будівлі грає важливу роль, наприклад, захищає будівлю від попадання вологи, промерзання і т. д. Крім того, цоколь, який має розмір не менше 50 см, надає будівлі більш презентабельний вигляд.

Найчастіше для облицювання цоколя використовується цегла або камінь. Попри досить трудомісткий та складний процес, використання цих матеріалів було виправдано і раніше. Після обробки будівля мала завершений та привабливий вигляд. Однак зараз виробники будівельних матеріалів можуть запропонувати для облицювання цоколя фасадні термопанелі, які мають масу переваг:

  • простота монтажу;
  • невелика вартість;
  • енергозбереження;
  • привабливий вигляд і т. д.

Цокольний сайдинг виготовляють з ударостійкого полімерної сировини. Попри те, що ринок пропонує безліч матеріалів для облицювання будівель, фасадні термопанелі мають велику популярність серед покупців. Це обумовлено їх доступністю, невибагливістю в експлуатації, а також великим вибором кольорів і фактур виробів. До речі, придбати такі панелі ви можете в компанії "Центр утеплення" (детальніше про компанію читайте на сайті офіційному fsd.com.ua).

Чому цокольні панелі — це гарний вибір?

Фасадні панелі широко застосовують для обробки будівель не тільки в нашій країні, вони популярні в усьому світі. Головною перевагою такого матеріалу є легкість монтажу. Для установки обов'язково залучати фахівців, можна зайнятися облицюванням цоколя самостійно. Це значно заощадить час і кошти на обробку будівлі. Купивши термопанелі, можна недорого надати будівлі презентабельний вигляд.

Використання природного каменю або іншої сировини, звичайно, має свої переваги. Але вартість таких матеріалів, а також ціна роботи майстра невиправдано високі. Тому для облицювання цоколя ідеально підійдуть полімерні вироби. При якісному монтажі фасадних панелей їх відмінність від натурального каменю практично непомітно.

Не варто нехтувати обробкою цоколя. Без додаткового захисту він буде схильний до руйнувань. Згубними можуть стати не тільки опади, але і різкі перепади температури. Після монтажу цокольного сайдингу можна не переживати за збереження цоколя. Він відмінно переносить високі та низькі температури, тому може бути використаний в будь-якому кліматі, також сайдинг не пропускає вологу. Попри його невелику вагу, він має досить міцну структуру. Завдяки полімерній сировині, яка входить до складу термопанелей, ці вироби довговічні та невибагливі. При необхідності сайдинг можна помити зі шланга, і він знову здобуде первозданний вигляд.

Різноманітність кольорів і фактур виробів — ще один важливий фактор. Установка цокольних панелей гарантує будівлі презентабельний вигляд. Виробник пропонує вироби з імітацією коричневого та натурального каменю.

Висновки

Попри великий вибір будівельних матеріалів для оздоблення фасаду будівлі, безсумнівно, лідером залишаються панелі з полімерної сировини. Завдяки різноманітності кольорів, вони підійдуть під будь-який інтер'єр. Отже, облицювання цоколя не настільки складна і витратна справа якщо використовувати фасадні панелі. З їх допомогою можна швидко довести до ладу зовнішній вигляд будівлі, а також захистити його від дощу, снігу та інших природних впливів. Цокольний сайдинг — це ідеальне рішення для сучасної людини, незалежно від місця його проживання.


Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Главные преимущества ...
Наступна новина: Кінофестиваль під егідою ...

КОМЕНТАРІ