Blu-ray диски: головні переваги

Blu-ray диски: головні переваги

01.02.20 22:36 0 5957

Оптичні диски, які пройшли за минулі пару десятиліть значну еволюцію, змінили стандарти всієї цифрової техніки. Формат диска протягом свого існування постійно змінювався. Сьогодні актуальним форматом для оптичного диска є Blu-ray. Він відрізняється від DVD або CD обсягом доступної пам'яті. Такі диски дозволяють записувати відео у високій роздільній здатності без втрати якості, мають здатність зберігати багатоканальний звук студійного рівня. З огляду на те, що змінилася специфікацію диска, змінювалася і техніка для відтворення.

Сьогодні на ринку існує безліч різних моделей Blu-ray плеєрів з різною функціональністю. Але як з цього різноманіття моделей вибрати потрібний нам варіант? Та й чи варто, розуміючи, що фільми сьогодні легко завантажити в інтернеті? Однак попит на Blu-ray плеєри сьогодні зростає. І на це є ряд причин. Нумо їх розгляньмо. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://blu-ray-shop.com.ua, в якому безпосередньо можна придбати ліцензійні Blu-ray диски в Україні.

Основні переваги Blu-ray дисків:

  • По-перше, запустити фільм на традиційному плеєрі дуже просто та легко. Не потрібно додаткових маніпуляцій з налаштування або підключенні додаткових пристроїв.
  • Друга причина полягає в доступності. Для того, щоб подивитися фільм не потрібно шукати кінокартину на торрент-трекерах, кілька днів чекати завантаження. Диск можна купити в магазині та в цей же день насолодитися чудовою картинкою.
  • По-третє, навіть скачаний файл з необхідним фільмом завжди має певний ступінь стиснення, а це відбивається на якості. Обсяг Blu-Ray диска складається від 25 до 50 Гб. Природно, файл з таким обсягом неможливо завантажити через мережу.
  • По-четверте, безліч оригінальних Blu-Ray дисків, крім самого фільму, містять масу приємних бонусів і додаткових матеріалів. Для будь-якого колекціонера коробка з диском стає таким же особливим предметом, як і хороша книга.

Висновки

Blu-Ray диски — це реальна альтернатива перегляду фільмів в інтернеті, де якість жадає кращого.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: В Україні набуває ...
Наступна новина: Основні переваги ...

КОМЕНТАРІ