На Тернопіллі “Ваш приклад - надважливий у час реформування медичної галузі”,- заступник голови ОДА оглянув благодійний медзаклад у Теребовлянському районі

На Тернопіллі “Ваш приклад - надважливий у час реформування медичної галузі”,- заступник голови ОДА оглянув благодійний медзаклад у Теребовлянському районі

03.02.20 08:56 0 756
У п'ятницю, 31 січня заступник голови облдержадміністрації Арсен Марчишак відвідав центр медико-соціальної реабілітації у селі Ілавче Теребовлянського району. Заклад функціонує за сприяння Humanitare Hilfe Bielefeld e. V. та Благодійної організації “Фонд Благодійність”.

Тут він ознайомився з умовами лікування та перебування пацієнтів, оглянув палати та медкабінети, господарські приміщення. Зазначимо, адміністративний корпус, стоматологічний кабінет оснащені сучасним німецьким обладнанням. У кабінеті ЛФК наявні тренажери, масажери, масажне ліжко для реабілітації пацієнтів. Також заклад має дві машини швидкої допомоги.

Арсен Марчишак зауважив, що благодійна діяльність німецьких колег - чудовий приклад толерантності та людяності.

"Така ваша підтримка дуже цінна і унікальна. Сприяння цій ініціативі з боку органів самоврядування буде тривати. Адже, напевно, немає у Тернопільській області головного лікаря, який би не знав про вашу діяльність і вашу допомогу медицині області. Ваш приклад - надважливий у час реформування медичної галузі”, - звернувся Арсен Марчишак до німецьких благодійників.

Додамо, медичні заклади Тернопільщини щороку отримують чималу гуманітарну допомогу та дороговартісне сучасне обладнання від німецьких партнерів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ