Огляд електросамоката Kugoo S3

Огляд електросамоката Kugoo S3

03.02.20 14:47 0 11172

Електросамокати стали дуже популярні за останні кілька років. Адекватна ціна і компактність роблять їх не тільки привабливими в покупці, а й цілком мобільними пристроями для пересування по місту. Сьогодні ми розглянемо одну з останніх масових моделей даного сегмента - самокат Kugoo S3. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://kugoo-russia.com/, в якому безпосередньо можна купить Kugoo S3 в Росії.

Основні переваги:

  • Співвідношення ціни і якості. На кінець 2019 року пристрій можна було купити за $ 235.
  • Самокат може їхати зі швидкістю до 30 км / ч.
  • На одній зарядці він може здолати шлях довжиною до 25 км.
  • Його можна дистанційно заблокувати через додаток в смартфоні.

Короткий опис моделі

Варто зазначити, що в залежності від партії комплектація самоката може змінюватися. Також різні серії можуть оснащуватися відрізняються компонентами. Тому в рамках даної статті ми будемо вказувати всі наявні характеристики для самокатів різних партій і серій:

  1. Акумулятор. На самокат встановлюють літій-іонний блок ємністю 6000 мАг. Він розташовується в нижній частині пристрою, всередині майданчика для ніг. На більш дорогих моделях він запакований в поліетиленовий герметичний корпус чорного кольору. Він надійно захищений від вологи та пилу. Ця версія відповідає заявленому стандарту безпеки IP54. У бюджетних версіях батарея не так сильно захищена. Такий самокат може вийти з ладу після поїздок по снігу або дощової погоди. В середньому кожна версія самоката Kugoo S3 може подолати відстань до 25 км на одному заряді. При цьому повна зарядка пристрою займе від 2 до 3 годин, в залежності від версії вироби. Сам самокат оснащений системою рекуперації. Кожен раз при гальмуванні він буде трішки заряджатися.
  2. Потужність. У будь-якій версії самоката використовують двигуни потужністю 350 W. Загальна кількість магнітів в моторі - 30 штук. Завод виробник заявляє, що такі мотори здатні розігнати пристрій до 35 км / ч. За фактом самокат може розігнатися по рівному сухому асфальту до 27 км / год, при ідеальних погодних умовах з одним пасажиром вагою від 60 до 70 кг.
  3. Складальний механізм. У Kugoo S3 використовують уже давно зарекомендувавший себе складальний механізм, який знаходиться на стику майданчики для ніг і рульової колонки. Він досить надійний. Самокат можна скласти в 2 рухи. Спочатку потрібно прикладати деякі зусилля, щоб механізм склався, однак з часом цей вузол розробляється. Також на розкладному механізмі знаходиться гніздо для підзарядки самокату.
  4. Амортизатори. У самокаті встановлено 2 амортизатора. Передній звичайний, без змащення. Користувачі відзначають неприємні відчуття на кермі. Відчувається кожна нерівність дороги. Це відбувається як раз за рахунок того, що на передній осі встановлений найпростіший амортизатор. На задньому колесі встановлений амортизатор з еластомерним демпфером. Він має більш плавний хід, що надає комфорту при їзді. Однак його м'якість втрачається, якщо на майданчику знаходиться людина масою тіла понад 90 кг. Колесо може буквально прилипнути до верхнього крила, за рахунок м'якого налаштування задньої підвіски.
  5. Колеса. На всіх версіях самоката встановлені жорсткі литі покришки RISINGSUN надіті на колеса. У сукупності з тугим переднім амортизатором це створює певний дискомфорт на кермі при русі. Цей ефект дещо згладжується за рахунок невеликого люфту на ручках, які складаються, а також прогумованих грипсах. Самі колеса зроблені з протиковзкої гуми. У сукупності з кліренсом в 7.5 см вони дозволяють проїжджати невеликі купини та ямки без небезпечних наслідків.
  6. Бортовий комп'ютер. У Kugoo S3 бортовий комп'ютер знаходиться на рульовій колонці. Він може відображати поточну швидкість, пройдений шлях, рівень заряду батареї, включені фари. На самому блоці розташовані кнопки включення бортового комп'ютера, активації підсвічування / фар, режим перемикання швидкостей та звуковий сигнал. Останній видає досить тихий звук, який схожий на писк системного блока ПК. Із боків бортового комп'ютера розташовуються важіль регулювання швидкості та гальмівний важіль, а спереду блоку знаходиться інтегрована фара ближнього світла.
  7. Яскравий ліхтар спереду та ззаду. Передній ліхтар складається з 24 діодів. Він досить яскравий та включається 3 кнопки на блоці управління. Задній ліхтар також має світлодіодне конструкцію і запускається в момент натискання педалі гальма. Крім цього, на окремих версіях самоката встановлюють додаткове підсвічування з двох сторін на платформі для ніг. Вона може працювати в різних колірних режимах.
  8. Гальмівна система. Гальма на Kugoo S3 реалізовані у вигляді рекуперативного гальмування за рахунок мотор-колеса і заднього гнучкого крила, яке відіграє роль пасивної гальмівної системи. Окремо можна відзначити додаткову підніжку, інтегровану в площадку для ніг. Їй зручно користуватися, якщо ви вирішили залишити самокат біля магазину або в іншому місці без нагляду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Фільчаков Олександр ...
Наступна новина: Безконтактні (RFID) картки: ...

КОМЕНТАРІ