На Тернопіллі регіональна комісія розглядає проєкти,подані на конкурс для фінансування з ДФРР

На Тернопіллі регіональна комісія розглядає проєкти,подані на конкурс для фінансування з ДФРР

04.02.20 08:36 0 606
У понеділок, 3 лютого відбулося засідання регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. Основною метою зібрання було проведення оцінювання проєктів, які подали на розгляд комісії . Засідання провів заступник голови облдержадміністрації Ігор Гайдук. Також участь в обговоренні взяв заступник голови ТОДА Арсен Марчишак, директорка департаменту економічного розвитку і торгівлі обласної державної адміністрації Галина Воляник, керівники управлінь та інші члени комісії.

За словами Ігоря Гайдука, для реалізації проєктів у 2020 році виділено понад 237 мільйонів гривень.

«Буде продовжено фінансування 20 перехідних проектів. Також на розгляд подано 30 проєктів згідно технічних завдань. Тобто, це мають бути об'єкти, що стосуються будівництва, реконструкції, ремонту та модернізації спортивних закладів чи спортивних або ігрових майданчиків. Таких у нас на розгляді 8. Також розглядаємо 21 проєкт по будівництву, реконструкції, ремонті та модернізації навчальних закладів освіти. Один проєкт, що не відповідав умовам необхідної постанови – знято з конкурсу», - прокоментував заступник голови ТОДА Ігор Гайдук.

Тепер члени комісії повинні заповнити оцінювальні листи по усіх запропонованих проектах.

Також під час комісії обговорили питання щодо визначення обсягу коштів ДФРР, які будуть спрямовуватись у 2020 році на реалізацію проектів Всеукраїнського громадського бюджету.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернопільському ...
Наступна новина: На Тернопільщині нагородили ...

КОМЕНТАРІ