Переваги доставки води в офіс

Переваги доставки води в офіс

04.02.20 22:13 0 2834

Щоб організм людини нормально і злагоджено працював, йому необхідно якісне "паливо". Це стосується і їжі, і питва. І якщо на склад вживаних продуктів ми вже звертаємо увагу, то на користь рідини, яку п'ємо, зважає далеко не кожен. І дарма, адже це 80 % нашого організму. Найбільш відповідною для повсякденного використання вважається чиста вода з артезіанських свердловин.

Останнім часом, в прийомних гідних шанованих компаній встановлюють кулери з бутлями. Сьогодні це досить просто зробити. Є безліч фірм, які займаються виготовленням чистої питної води та її адресною доставкою замовникам. Наприклад, в Києві — це компанія "Skandinavia": skandinavia.com.ua.

Чому так важливо багато пити?

Люди при зневодненні починають активно їсти, що у свою чергу загрожує набором зайвої ваги. За статистикою, приблизно третину свого життя ми проводимо на роботі, це перша половина дня — якраз той час, коли рекомендується вживати велику частину добової норми рідини. Можливо, саме тому люди, які страждають від зайвої ваги — це категорія так званих «сидячих працівників» (мешканців контор).

Наявність постійного корисного пиття в офісі дозволяє підтримувати ефективну робочу середу, адже зневоднення організму всього на 2 % знижує працездатність людини на 20 %.

Ніякі інші напої не можуть замінити чисту воду, а чай та каву, які так люблять пити на роботі, навпаки, лише виводять рідину з організму. Після однієї випитої чашки кави необхідно випивати 2 чашки чистої рідини.

Крім того, зневоднення — одна з причин депресій та інших нервових захворювань. Шість випитих за день склянок живої водиці значно знижують ризик виникнення серцевих нападів і нормалізують метаболізм.

Замовити пляшкову воду — чудово рішення, тому що:

  • Це корисно. У виробничо-торгових компаніях, як правило, не встановлені системи фільтрації, і ніхто не возить живлющу вологу з джерел.
  • Очищена вода вважається оптимальною для щоденного використання.
  • Це зручно і для працівників, і для клієнтів.
  • Це економно. Доставка пляшкової води обійдеться набагато дешевше, ніж установка спеціальних систем фільтрації або покупки пиття в пляшках в магазині. А якщо ще є і кулер з системою підігріву, то його використання обійдеться дешевше, ніж робота електричного чайника.
  • Це економить час. Завжди можна швидко вгамувати спрагу, зробити чай або каву, практично не відриваючись від робочого процесу.

Висновки

Доставка води в офіс — це правильне вкладення в ефективну та якісну організацію робочого процесу.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: В Україні є 1800 ...
Наступна новина: Пленочное тепличное ...

КОМЕНТАРІ