Основні плюси ГБО 4-го покоління

Основні плюси ГБО 4-го покоління

05.02.20 04:15 0 10895

Головна перевага системи газобалонного обладнання 4-го покоління — це економічність, адже газ є дешевшим аналогом в порівнянні з бензином. Але це далеко не єдиний плюс використання ГБО. Нумо розгляньмо їх детальніше. А розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://lpg-gas.com.ua/komplekty-gbo/polnye-komplekty-4-pokolenie/, в якому безпосередньо можна придбати комплект ГБО 4-го покоління в Харкові.

Переваги газобалонного обладнання 4-го покоління:

  • Багато водіїв переводять автомобілі з бензину на газ через зниження витрат на паливо. З урахуванням постійно зростаючої вартості бензину такий крок дійсно дуже раціональний.
  • Втрата потужності автомобіля при переході на природне паливо становить не більше 3 %, в той час як вимоги по токсичності повністю відповідають стандарту Євро-2.
  • При використанні ГБО 4-го покоління виключаються хлопки двигуна, при цьому сама система коштує не дорожче поширеної схеми з лямбда-зондом.
  • Газобалонне обладнання 4-го покоління є універсальним, адже воно встановлюється практично на будь-який автомобіль з інжекторним двигуном. До того ж, дане устаткування швидко та легко демонтується.
  • Управління здійснюється за допомогою електронного блоку, подача палива відбувається через форсунки, встановлені у впускний клапан циліндра. Електронний блок автоматично регулює та настроює систему, тому водієві нема потреби втручатися в процес.
  • Надійність та ергономічність обслуговування вже перевірені часом. Що ж стосується доступності палива, то цих проблем не виникне, адже скраплений газ доступний практично на будь-якій заправці.
  • Використання газу суттєво продовжує експлуатаційний ресурс двигуна, оскільки в незалежності від навантажень вдається виключити детонацію, що згубно впливає на роботу мотора. Більш того, газове паливо перешкоджає змиванню масла з циліндра в процесі згоряння. Таким чином, значною мірою знижується тертя головки поршня.
  • При бажанні можна знову перейти на бензин. ГБО 4-го покоління не виключає такої можливості. Потрібно лише задіяти спеціальний перемикач, який встановлюється в салоні автомобіля. Простота техобслуговування — ще одна перевага систем даного типу, що знижує витрати на ремонт.

Висновки

Наостанок зазначимо, що установка ГБО 4-го покоління передбачає монтаж електронної системи безпеки, вона контролює показники, що надходять з датчиків температури та тиску газу. При падінні тиску система автоматично перемикнутися на бензин. Як підсумок, ГБО 4-го покоління у всіх сенсах є безпечним і економічним варіантом, що дозволяє підвищити ступінь комфорту в експлуатації двигуна та заощадити на паливі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Пленочное тепличное ...
Наступна новина: Доступные окна от ...

КОМЕНТАРІ