Прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження за фактом службової недбалості одного з підприємств ДКВС України

Прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження за фактом службової недбалості одного з підприємств ДКВС України

05.02.20 08:08 0 519
Органами прокуратури області продовжуються перевірки з питань законності використання майна при виконанні кримінальних покарань.

Зокрема, Сарненською місцевою прокуратурою встановлено, що одним з державних підприємств ДКВС України у минулому та поточному роках укладено договори про надання послуг з ТзОВ щодо виготовлення паливних брикетів та дерев'яних заготовок.

При цьому, незважаючи на те, що оплачена Товариством лише частина наданих послуг, існування заборгованості на суму понад 150 тис.грн. працівниками підприємства приховано та не вжито заходів до її стягнення.

За вказаним фактом місцевою прокуратурою до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості та розпочато кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією кримінального правопорушення, за ч. 1 ст. 367 КК України (службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов'язків через несумлінне ставлення до них, що завдало істотної шкоди державним інтересам).

Матеріали кримінального провадження для подальшого досудового розслідування скеровано до СВ Сарненського ВП ГУНП в Рівненській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Японії тисячі туристів ...
Наступна новина: Суд у Москві залишив під ...

КОМЕНТАРІ