Чим корисно просування сайту в ТОП-10?

Чим корисно просування сайту в ТОП-10?

05.02.20 23:47 0 3815

Про просування сайт в ТОП-10 результатів пошукової видачі SEO фахівці говорять постійно. Виникає відчуття, що це стає ключовим моментом в розкручуванні веб-продуктів в інтернет-просторі. Але чому ж саме заслужила таку популярність горезвісна видача, і які можливості отримує Ваш ресурс, перебуваючи на високих позиціях пошуку? Далі, ми поговоримо про це детальніше. Ну а розповість нам про це співробітник веб-студії Vtopi, в якій безпосередньо можна замовити просування сайту у Львові.

ТОП-10 або коли сайт сам приносить клієнтів

Веб-сайт, позиція якого займає, щонайменше, одну з перших десяти рядків, є більш перспективним, ніж ресурс, який з'являється вже навіть на другій сторінці видачі. Адже розпещений інтернет-користувач сьогодні просто на просто лінується переходити на другу, третю сторінки пошуку... що й казати вже про список сторінок, які слідують далі.

Саме тому, висока позиція ресурсу — це максимальна ймовірність того, що потенційний замовник клацне на посилання в результаті видачі й перейде на Ваш ресурс, щоб ознайомитися з пропозиціями, які він містить.

Не випадково в інтернет студіях, на початкових етапах розкрутки, коли просування сайтів в ТОП-10 ще тільки-тільки запущено, рекомендують розміщувати в інтернеті контекстну рекламу. Адже Яндекс.Директ або інструмент GoogleAdWords і подібні сервіси, дають гарантію показів переходу на Ваш ресурс, нехай собі та в комерційному відділі сторінки.

До слова, користувач досить позитивно сприймає контекстну рекламу, яка не є настільки нав'язливою, як, наприклад, банерне просування, яке більше нагадує спам, ніж корисну інформацію з переходом на сайт професійної компанії.

Яким же чином відбувається просування сайту в ТОП?

Заходів для професійного і якісного просування, фахівець з розкручування проводить насправді чимало. Це:

  • Внутрішня оптимізація, що супроводжується створенням унікального контенту, складанням семантичного ядра, внутрішньою перелінковкою сторінок ресурсу.
  • Закупівля посилань і довідкових статей на подібних тематичних ресурсах, форумах і в інтернет блогах, які можуть принести користь розкрутці.
  • Комерційні оголошення, тобто контекстна реклама, яка допоможе просуванню сайту на початкових етапах його розкрутки.
  • Реклама в соціальних мережах, так популярних останнім часом серед веб-користувачів. Створюючи групу своєї компанії, Ви можете розмістити в ній прямі посилання на Ваш інтернет-сайт, які підвищать його рейтинг і залучать нових покупців.

Існує ще ряд заходів, які проводять оптимізатори, виводячи сайти в топові позиції. Вони, природно, є професійною таємницею фахівців, які спеціаліст в області SEO навряд чи озвучить привселюдно... Однак, Ви можете бути впевнені, що результати, які підуть за якісним розкручуванням сайту, зможуть Вас порадувати хорошими позиціями в пошукових системах і збільшенням конверсії.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Переваги відпочинку в ...
Наступна новина: Накрутка лайків,переглядів ...

КОМЕНТАРІ