Накрутка лайків,переглядів та репостів у Ютуб: що потрібно знати?

Накрутка лайків,переглядів та репостів у Ютуб: що потрібно знати?

06.02.20 12:12 0 13875

Популярність на YouTube, так само як і в інших соціальних мережах, цілком і повністю залежить від підписників. У тому випадку, якщо цільовій аудиторії не цікавий той чи інший вид контенту, вона перестане його дивитися, і він незабаром впаде в рейтингах. Це може мати негативні наслідки як для подальшої репутації, так і рекламного трафіку, який дуже часто купують відомі й не дуже бренди товарів широкого споживання. Магазини одягу, ігрові клуби і навіть розпродаж ключів є постійними клієнтами великих YouTube каналів, купуючи у них рекламу на початку ролика або всіляку інтеграцію, не рахуючи продакт-плейсмент.

Види накруток в Ютуб

Саме тому багато сторонніх додатків і спільноти пропонують каналам-початківцям які розвиваються, такий вид послуг, як:

  1. Накрутка лайків. Саме за допомогою неї можна вивести відео в ТОП, підняти втрачену репутацію і навіть здобути перших фоловерів.
  2. Накрутка переглядів. Саме кількість перегляді є першим показником популярності відео.
  3. Накрутка репостів відео у соц мережах. Таким чином відео швидко стає "вірусним" (до речі, замовити її можна на сайті https://smoservice.media/youtube/youtube-repost/).

Також, ці сервіси дають повну свободу дій для того, щоб була цілком і повністю здійснена недорога накрутка переглядів, лайків та репостів, а канал замовника виріс і став приносити досить коштів від своєї активності.

Яким чином проводиться накрутка в Youtube?

Як же правильно проводити накртуку в Youtube, за допомогою сторонніх сервісів? Перш за все, існує 3 основних способи залучення активності на свої медіа канали на майданчику. Як вже можна було здогадатися, вони діляться на:

  • Безкоштовні.
  • Умовно-безкоштовні (вони включають в себе той чи інший вид трафіку, який можна накрутити вручну, а якийсь купити за реальні гроші).
  • Платні.

Якщо говорити конкретно про безкоштовні способи, то вони включають в себе можливість отримання трафіку зі своїх профілів у інших соціальних мережах. Прикладом може служити розкручена соціальна мережа ВКонтакте, яка підключається до інструменту по накрутці, заробляючи бали або навіть реальні гроші.

Бали обмінюються на перегляди, які, в свою чергу, накручуються точно такими ж користувачами, які прагнуть заробити. З платними сервісами ще простіше, оскільки там просто-напросто потрібно розмістити замовлення. Спеціальні боти зроблять накрутку як лайків, так і передплатників в мережі YouTube. Найголовніше, що професійна накрутка не буде виявлена антиспам алгоритмом сайту і допоможе вивести Ваш профіль на новий рівень.

По матеріалах: Смосервис.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ