Якими повинні бути ідеальні шкільні парти та стільці в школі?

Якими повинні бути ідеальні шкільні парти та стільці в школі?

06.02.20 14:25 0 9869

Коли ми вчилися в школі та осягали основи наук, мало хто з нас замислювався над тим, на чому ми сиділи, і на чому писали. Звичайно ж, це були парти, за якими ми писали конспекти та малювали на них свої імена, і стільці, на яких ми гойдалися з боку в бік, чекаючи довгоочікуваного дзвінка на перерву.

За часів Радянського Союзу шкільні парти і стільці були однакові у всіх установах. Вони робилися одним цілим, і не було ніякої можливості підлаштувати місце під себе. Вони виготовлялися в основному важкими, громіздкими і частіше за все не зручними. Завдяки цьому багато хто з учнів отримали викривлення хребта і неправильну поставу, що, звичайно ж, не є прикладом для наслідування.

Сучасні шкільні парти та стільці

Потрібно прагнути позбавити нове покоління від подібної проблеми, і тому важливо розуміти, що правильні шкільні парти та стільці для початкових класів - це досить важливий аспект в процесі навчання. Успіхи учня безпосередньо залежать від того, наскільки зручно дитині за її робочим простором. Якщо вона відчуває дискомфорт, коли сидить за партою, це свідчить про те, що навчальне місце неправильне. Дитина не зможе засвоювати всю інформацію, коли її щось відволікає.

Учень повинен відчувати себе комфортно, перебуваючи в процесі навчання. Головна його мета - це отримання знань, тому його не повинні відволікати такі незручності, як неправильний стілець чи погана парта. До речі, придбати правильний шкільний стілець можна в інтернет-магазині https://svitmebliv2018.com.ua/g52021545-shkolnye-stulya.

Шкільні парти та стільці: технічні характеристики:

  • В ідеалі, учнівське обладнання повинне підбиратися під вагу та зріст учня. Найчастіше для учнів початкових класів розміри парти становлять 1100x550 мм. Каркас виготовляється з металу, який витримує великі навантаження і не псується протягом довгого часу. Стільниця виготовляється з ЛДСП - міцного і легкого матеріалу. З боків парта має спеціальні гачки для портфеля. 
  • Для сидіння шкільного стільця також використовують ЛДСП. Його розмір становить 330x330 мм, корпус виробу виготовляють з ЛДСП, а ніжки з металу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Чому корисно вживати ...

КОМЕНТАРІ