Купуємо б / у авто з Америки: що потрібно знати?

Купуємо б / у авто з Америки: що потрібно знати?

06.02.20 23:48 0 2022

Українські ціни на б / у автомобілі навряд чи можуть порадувати. Тож не дивно, що такий стан справ, змушує людей шукати альтернативні варіанти придбання гідного автомобіля. У процесі пошуку та моніторингу цін, дуже швидко стає ясно, що за ті гроші, за які тут можна придбати більш-менш живого представника українського чи російського автопрому, в Європі або США за ті ж гроші, можна придбати дійсно автомобіль, а не вульгарну пародію на нього.

Американський вторинний автомобільний ринок є найбільшим у світі. Головною причиною цього є те, що в цій країні купується мало не найбільше машин, і де 2, а то і 3 авто в одній сім'ї, не є чимось неординарним. Тому, вторинний ринок має неймовірний приплив «свіжих сил». Постійне та стабільне зростання пропозицій, позначається на вартості автомобілів в цілому, тому, вторинний ринок США може похвалитися одними з найнижчих цін у світі.

Якщо ви вже звернули увагу на США, то вам буде дуже корисно дізнатися плюси та мінуси американського автопрому. Ну а розповість нам про це співробітник компанії "Амерікан Авто": americanavto.com, через яку ви безпосередньо можете придбати вживаний автомобіль з Америки.

Основні переваги американських автомобілів:

  • Вартість нових автомобілів із США помітно дешевша. Просто тому, що Євро коштує більше долара.
  • Вживані авто з Америки мають чисту та повну історію, аж до даних на якому СТО машина обслуговувалася.
  • Купити «кота в мішку» ДУЖЕ складно. Адже навіть коригування пробігу на одометрі в США карається кримінальним переслідуванням.
  • Комплектація автомобілів в США набагато багатша за європейські аналоги.
  • Надійність і якість збірки американського авто — це те, що зробило ім'я цим автомобілям. Американці дуже вимогливі в цьому відношенні, тому можна гарантувати те, що автомобіль буде зібраний дуже і дуже якісно.
  • На ринку США можна знайти моделі, які не представлені в Європі.
  • Двигуни на «американцях» практично вічні (як і ходова), і можуть спокійно їздити на нашому 92-му бензині.

Основні мінуси американських автомобілів:

  • Від точки А до вашого гаража, машина переживе як мінімум 3 завантаження / розвантаження, що значно підвищує ризик її пошкодження. І нехай страховка і покриє всі неприємності, все ж задоволення від придбання авто з Америки досить сумнівне.
  • Переміщення машини з іншого континенту — тривала процедура. Звичайно, можна замовити авіа транспортування, але вона вам обійдеться мало не у вартість самої машини. Найдешевший вид переправи з США — морський, з усіма наслідками, що випливають.
  • Якщо щось зламається на вашому авто, то запчастини вам обійдуться дорого. І не забувайте про тривалу доставку.
  • Американці — не самі акуратні щодо своїх авто, особливо, якщо ця машина бюджетного класу. Так що пару раз почистити машину все ж доведеться.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Депутати вирішили ...
Наступна новина: ГБО 2 покоління: основні ...

КОМЕНТАРІ