ГБО 2 покоління: основні плюси

ГБО 2 покоління: основні плюси

07.02.20 00:09 0 7439

В теперішній економічній ситуації, установка ГБО — це рентабельне вкладення. У своє розпорядження автовласник отримує систему, яка не передбачає витрат на бензин, допомагає знизити навантаження на двигун й інші елементи машини. Це не новий, але триваючий тренд, який розвивається в майбутньому. Екологічність — не єдиний плюс. На автозаправках в Україні в основному розливається бензин з хімічними домішками. Це компоненти, що негативно впливають на стан вузлів. В результаті двигун зношується швидше, а сама паливна система починає страждати від корозії та забруднення.

Газ безпечний для техніки та в тому числі не представляє ризиків для автовласника. У ГБО задіюється пропан, який менш вибухонебезпечний і водночас ефективний. Витрата газової суміші не настільки інтенсивна, а тому автовласник може не турбуватися про великі навантаження на бюджет. Установка ГБО є актуальною не тільки для машин преміум категорії, які, як показує практика, ненажерливі та затратні в обслуговуванні. Економію відчує будь-який міський житель, який щодня простоює годинник в пробках і спалює літри бензину просто так.

Яке покоління ГБО вибрати?

Перша система газобалонного обладнання з'явилися ще в 90-х роках. Це 1 покоління, яке не отримала особливого поширення і сьогодні вважається застарілим. Встановлюються системи в основному на машини, випущені до двотисячний років.

Далі з'явилася друга «архітектура», яка стала дуже популярною. Саме тому установка ГБО 2 покоління є пріоритетною для багатьох водіїв, які вирішили перевести своє авто на блакитне паливо. На користь цього говорить ряд чинників:

  • Друга серія стала універсальною. Саме на основі цього з'явилися майбутні покоління, які можна вважати лише еволюційним продовженням.
  • Друге покоління орієнтоване на машини, випущені після двохтисячних років. Це актуально для тих, хто купує б / у транспорт, який як раз відноситься до такої категорії.
  • Системи другого покоління позбавлені зайвої електроніки та в більшості являють собою прості компактні механізми, які легко вмістити в базовому серійному авто. Автовласникові не доведеться витрачатися на глобальну реконструкцію автомобіля.

Переваги ГБО 2 покоління:

  • Універсальна конфігурація. Система підходить як для двигунів з уприскуванням палива, так і для карбюраторних моделей. Це означає, що автомобіліст, який планує купити іномарку, що з'явилася на дорогах до 2000 років, але не відповідає нинішнім трендам і технічним стандартам, не мати жодних проблем.
  • Інтуїтивна конструкція. При наявності мінімальних навичок змонтувати ГБО другого покоління можна своїми руками. Крім того, при виготовленні зазвичай задіюються базові сплави металів, а тому пошкодити вироби під час монтажу вкрай важко.
  • Зручне налаштування. Відсутність електричних датчиків й інших електро атрибутів допомагає швидко відбудувати систему та налагодити її під характеристики автомобіля. В іншому випадку це можна зробити за мінімальні гроші на авторозбірці або в кустарній майстерні.
  • Безпека. У ГБО другого покоління доступний штатний запуск двигуна, якщо є плюсова температура. Це не становить для машини ніяких ризиків.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Купуємо б / у авто з ...
Наступна новина: Инфракрасные обогреватели: ...

КОМЕНТАРІ