На Рівненщині судитимуть чоловіка у якого вилучено фальсифіковану алкогольну продукцію вартістю понад 500 тисяч гривень

На Рівненщині судитимуть чоловіка у якого вилучено фальсифіковану алкогольну продукцію вартістю понад 500 тисяч гривень

07.02.20 08:19 0 545
Одним із пріоритетних напрямків діяльності прокуратури Рівненської області на сьогоднішній день є боротьба з тіньовим ринком підакцизних товарів. Завдяки ефективним скоординованим заходам з початку року активізовано роботу правоохоронців на вказаному напрямку та досягнуто відповідних результатів.

За процесуального керівництва прокуратури Рівненської області слідчими слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Рівненській області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом придбання, зберігання, транспортування з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України.

В ході досудового розслідування встановлено, що житель Рівненського району, упродовж грудня 2019 – січня 2020 року у складських приміщеннях зберігав з метою подальшого збуту незаконно виготовлені підакцизні товари.

За результатами проведених обшуків за місцем зберігання фальсифікованої продукції правоохоронцями виявлено та вилучено понад 15000 літрів горілки, розлитої в картонні коробки з пакетами типу Beg-in-Box, 2000 літрів спиртосуміші, 700 літрів спирту етилового.

На тіньовому ринку фальсифікованої алкогольної продукції вартість вилученого становить понад 500 тисяч гривень.

За результатами досудового розслідування за вказаним фактом обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 204 КК України 30 січня поточного року прокурором скеровано до Рівненського міського суду для розгляду по суті.

Довідково: відповідальність за вчинення вказаного злочину передбачає покарання у виді штрафу від 5 до 10 тисяч (від 85 тис. грн. до 170 тис. грн.) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Київ-Баскет» програв у ...
Наступна новина: Суд захистив права ...

КОМЕНТАРІ