На Рівненщині на отриманні хабара викрито працівника одного із районних секторів ГУ ДСНС України в області

На Рівненщині на отриманні хабара викрито працівника одного із районних секторів ГУ ДСНС України в області

07.02.20 08:24 0 618
Під час отримання неправомірної вигоди 05.02.2020 прокуратурою Рівненської області спільно з Територіальним управлінням ДБР, розташованим у місті Хмельницькому, співробітниками управління стратегічних розслідувань ДСР НПУ в області та за сприяння працівників підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДСНС в області, у одному із районних центрів області затримано інспектора районного сектору ГУ ДСНС України в Рівненській області.

Вказаний працівник вимагав та отримав неправомірну вигоду у громадянина в розмірі 300 доларів США за неперешкоджання у здійсненні господарської діяльності та непроведення перевірок з питань додержання вимог пожежної безпеки.

На даний час прокуратурою Рівненської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, зареєстрованому за фактом вимагання та одержання вказаним працівником неправомірної вигоди за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди поєднане з вимаганням).

Наразі у кримінальному провадженні вирішується питання про повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суд захистив права ...
Наступна новина: Держава втрачає до 15 ...

КОМЕНТАРІ