В Тернополі на вул. Митрополита А. Шептицького провели очищення території від дерев’яних конструкцій та піддонів

В Тернополі на вул. Митрополита А. Шептицького провели очищення території від дерев’яних конструкцій та піддонів

07.02.20 08:09 0 495
Ввечері 4 лютого працівники управління муніципальної інспекції спільно з представниками підрядної організації ТОВ «Авакс Проф» провели очищення проїжджої частини та тротуарів на вул. Митрополита А. Шептицького (поблизу центрального ринку) від дерев’яних конструкцій та піддонів, залишених там недобросовісними тернополянами.

Очищення проводилось з метою приведення вулиці до належного санітарного стану відповідно до вимог Правил благоустрою Тернопільської міської територіальної громади та з метою подальшого прибирання і оброблення дороги і тротуарів протиожеледними засобами. Така робота буде продовжуватись і надалі.

Управління муніципальної інспекції нагадує, що в разі виявлення недотримання Правил благоустрою Тернопільської громади, порушників буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.152 КУпАП.

Законодавством передбачено накладення штрафів на громадян в розмірі від 340 грн до 1360 грн і на посадових осіб, громадян-суб’єктів підприємницької діяльності – від 850 грн – 1700 грн за вказані порушення.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: НБУ стримує посилення ...
Наступна новина: Завдяки принциповій позиції ...

КОМЕНТАРІ