На Тернопіллі у Шумську новий голова районної державної адміністрації - Віталій Кудлак

На Тернопіллі у Шумську новий голова районної державної адміністрації - Віталій Кудлак

07.02.20 09:57 0 1135
Офіційне представлення, яке відбулося у середу 5 лютого зібрало працівників РДА та громадський актив району. Нового очільника Шумщини представив голова облдержадміністрації Ігор Сопель.

"Вcі ми очікуємо змін та економічного зростання і області, і кожного району. Проте, щоб цього досягнути, слід працювати разом. Новий голова районної адміністрації має знати і розуміти всі проблеми району та його мешканців. Адже тільки разом можна добитися хороших результатів і в економіці, і в інших сферах нашого життя. Ми тут живемо, і варто розуміти, що ніхто нічого не зробить за нас, ми спільно повинні вирішувати всі проблеми і працювати на результат. Для цього можна використовувати і державні програми, і іноземні інвестиції, і власні ресурси”, - наголосив очільник Тернопільщини.

У свою чергу Віталій Кудлак зазначив, що його очікують завдання пов'язані з реалізацією значних перетворень у Шумському районі.

"Я докладу всіх зусиль, щоб моя робота була ефективною. Та попри все моє бажання і підтримку з боку президента України, Кабінету міністрів та обласної влади, я нічого не зможу зробити без вашої підтримки. Зміни, що зараз реалізуються в Україні несуть у собі не тільки виклики, а й великі можливості. Тому саме від нашої співпраці залежить те, як ми зможемо їх використати для розвитку району", - підкреслив новий очільник Шумщини.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Відкориговано тарифи на ...

КОМЕНТАРІ