У їдальнях тернопільських шкіл запрацювали термінали

У їдальнях тернопільських шкіл запрацювали термінали

07.02.20 10:28 0 716
Станом на сьогоднішній день термінали для здійснення розрахунків за харчування учнів пільгових категорій в шкільних дальнях за допомогою електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» встановлені уже в половині закладів загальної середньої освіти Тернополя.

У їдальнях цих шкіл учні пільгових категорій під час сніданків чи обідів пред’являють персоніфікований квиток «Соціальна карта тернополянина» для зчитування на терміналі.

«Оскільки пільгові категорії учнів харчуються в їдальнях шкіл безкоштовно (за рахунок бюджету громади), таке використання картки вводить автоматизований облік кількості дітей, які отримали обіди у шкільних їдальнях», - зазначив міський голова Сергій Надал.

Нагадаємо, цього року 1800 тернопільських дітей пільгових категорій населення звільнені від сплати за харчування у школах.

Цим дітям необхідно безкоштовно виготовити учнівський електронний квиток «Соціальна карта Тернополянина» або перепрограмувати той, який був виготовлений раніше.

Для отримання чи перепрограмування електронного квитка «Соціальна карта Тернополянина» потрібно звернутися до Оператора електронних систем у м. Тернополі за адресою: вул. В. Чорновола, 1 (2 поверх).

До слова, невдовзі також заплановано запровадити систему розрахунку за харчування іншими категоріями учнів за допомогою учнівської «Карти тернополянина». Таким чином, діти матимуть можливість розраховуватися за їжу у шкільних їдальнях або карткою, або готівкою.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Коронавірус на борту ...

КОМЕНТАРІ