Тернопіль: компанія «Future Processing Ukraine» презентувала у Польщі проєкт «Ternopil IT City»

Тернопіль: компанія «Future Processing Ukraine» презентувала у Польщі проєкт «Ternopil IT City»

07.02.20 10:43 0 1597
4 - 5 лютого у Жешуві (Польща) відбувся черговий XIII Форум «Європа-Україна 2020». Цьогоріч на заході виступили представники компанії «Future Processing Ukraine», представництво якої розташоване у Тернополі.

Генеральний директор компанії Павел Вуттке, зокрема, під час панельної дискусії презентував нові можливості та інноваційні рішення Future Processing Ukraine, а також поділилися досвідом доброї співпраці з міською владою Тернополя.

«Тернопіль - це чудове місто, в якому уже три роки успішно функціонує наше представництво. Місто є інвестиційно привабливе для іноземців та надзвичайно комфортне для життя і роботи фахівців у сфері інформаційних технологій, - наголосив пан Вуттке. – А віднедавна спільно з Тернопільською міською радою ми розпочали реалізацію амбітного проєкту «Ternopil IT City», завданнями якого є: залучення працівників у Тернопіль, пропагування професій ІТ в школах та підтримка ІТ-професій у вищих навчальних закладах. Вірю, що спільно ми створимо інноваційне місто, яке незабаром зможе заявити про себе на всю Європу».

Довідка. ТОВ «Future Processing Ukraine» було створено та зареєстровано 6 лютого 2017 року в місті Тернополі. Засновником товариства є польська ІТ компанія «Future processing sp. z. o.o.’» із головним офісом у місті Глівіце, Польща.

«Future Processing Ukraine» спеціалізується на наданні аутсорсингових послуг з розробки програмного забезпечення. Компанія створює високоякісні продукти, інноваційні рішення для клієнтів, що працюють у різних секторах ринку по всьому світу.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Коронавірус на борту ...
Наступна новина: В Тернополі техніка ...

КОМЕНТАРІ