Переобладнання мікроавтобусів: що потрібно знати?

Переобладнання мікроавтобусів: що потрібно знати?

07.02.20 23:49 0 2242

Якщо вам необхідно підвищити за допомогою установки нових сидінь клас комфортності мікроавтобуса, збільшити пасажиромісткість, оновити внутрішній вигляд салону і наповнити салон додатковими інтер'єрними елементами, то замовляйте переобладнання в компанії «LUX CENTER» (детальніше можна дізнатися відвідавши сайт).

Маючи дозвільну документацію на кожен вид здійснюваних робіт, вона позбавить вас від проблем з постановкою оновленого транспортного засобу на облік. Технічні умови, так само як і правила, що регламентують виконання робіт і розташування елементів інтер'єру, дотримуються фахівцями в повній мірі.

Узгодження проектної документації

Переобладнання транспортного засобу в вантажно-пасажирську варіацію починається з виготовлення проектної документації, в процесі якого з замовником узгоджуються такі моменти:

  • термін, протягом якого необхідно здійснити переобладнання авто;
  • умови виконання робіт;
  • цінова специфіка;
  • комплектація витратних матеріалів.

Прагнучи задовольнити побажання замовника в повній мірі, фахівці компанії «LUX CENTER» оптимізують вартість переобладнання автомобіля і дають актуальні поради в плані інтер'єрних рішень. Індивідуальний підхід до кожного замовлення, використання в процесі роботи новітнього обладнання та сучасних матеріалів — надійна гарантія відмінної якості.

Етапи виконання переобладнання мікроавтобусів

Процес перероблювання транспортного засобу складається з наступних видів робіт:

  1. врізка віконних прорізів (при необхідності доповнюється врізкою прорізів для люків) + демонтаж перегородки;
  2. укладка матеріалів шумоізоляційної категорії;
  3. установка електропроводів для відео- і аудіоапаратури і їх підключення.

Потім салон і сидіння обшиваються шкірою, велюром, гобеленом або іншим прийнятним для клієнта матеріалом, здійснюється настилання лінолеуму або ковроліну, встановлюється скло, а при необхідності — люки, монтуються доповнюються ременями безпеки сидіння. І нарешті, майстри, які виконують переобладнання мікроавтобусів, виконують тюнінг транспортного засобу і його декорування.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Огляд сервісу На5ку

КОМЕНТАРІ