Огляд сервісу На5ку

Огляд сервісу На5ку

08.02.20 02:39 0 7706

Сервіс На5ку був заснований у 2013 році. Зараз компанія має у своєму розпорядженні 70+ авторів і виконала цілу купу замовлень, близько 5000, серед яких реферати, контрольні, дипломні роботи. Тепер поговорімо детальніше про послуги.

Види робіт

Компанія На5ку позиціює себе як широкопрофільний сервіс з написання різних студентських робіт, серед яких:

  • реферати;
  • доповіді;
  • курсові та дипломні роботи;
  • статті до дисертації;
  • рецензії;
  • есе;
  • розв'язання задач;
  • відповіді на екзаменаційні білети;
  • креслення.

Швидкість виконання варіюється від складності завдання. Так, наприклад, реферати можуть виконати за 1-4 дні, а ось курсові та дипломні роботи краще замовляти заздалегідь, адже їх швидкість виконання: від 5 днів курсова, і від 10 днів диплом.

Ціни

Не можна сказати що сервіс на Na5ku дешевий. Ціни тут трохи завищені, але це тому, що сервіс надає підтримку і ведення замовника до самої здачі роботи.

Процес оформлення замовлення

У порівнянні з 2014 роком, у 2019, сервіс На5ку обзавівся різними способами оформлення замовлення. Можна замовити зворотний дзвінок, скористатися онлайн чатом, телефоном, а також відправити завдання на e-mail. Служба підтримки На5ку доступна з 10.00 до 19.00. Перед відправкою завдання є можливість отримати безкоштовну оцінку роботи за вартістю, якою варто користуватися постійно (сервіс надає її протягом 2-х годин) і далі можна зрозуміти вже скільки доведеться викласти за чергову курсову або лабораторну роботу.

Для оформлення замовлення, необхідно зареєструватися на сайті, вказати свою електронну пошту, після чого буде виконано вхід, а пароль для повторного входу у свій особистий кабінет Na5ku ви отримаєте на e-mail.

Далі якщо вас влаштовує вартість і ви вказали в замовленні в усі деталі, то можете оплатити його через Приват 24 або ж прийти особисто в офіс і внести передоплату. Ніяких особистих кабінетів і систем відстеження за ходом написання Вашої роботи ви не отримаєте, тільки готову роботу, і якщо ви щось не вказали в завданні то будете доробляти самі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Переобладнання ...
Наступна новина: Кращі машини Fiat 2019

КОМЕНТАРІ