Кращі машини Fiat 2019

Кращі машини Fiat 2019

08.02.20 02:54 0 6896

Якщо ви перебуваєте в пошуках надійного залізного коня, зверніть увагу на модельний ряд відомого італійського концерну Fiat. Компанія 12 разів удостоювалася честі отримання нагороди «Європейський автомобіль року». Даний знак свідчить про гарну репутацію бренду. Фіат постійно працює над оновленням і вдосконаленням представлених моделей. У 2019 компанія продемонструвала гідні зразки з широкими функціональними можливостями, як серед звичайних автомобілів, так і серед комерційних, які випускає дочірня компанія Fiat Pro.

Новинки 2019 року

Перерахувати переваги автомобілів Фіат не складно, оскільки кожна модель має унікальні риси, які роблять її цікавою для автолюбителів. Крім того, вони є безпечними та економічними, а їх паливні системи вважаються прогресивними. Під брендом Fiat випускаються легкові й вантажні авто. У 2019 ряд відомих моделей був оновлений і модифікований. В їх число в нинішньому сезоні входять:

  • Coupe;
  • Doblo;
  • Toro;
  • Fiat 500;
  • Ducato.

Нумо розгляньмо тепер їх детальніше.

Fiat Coupe

Авто є одним з найбільш зрілих представників модельного ряду Фіат, що випускається з 1993 року. Цю машину можна сміливо назвати найпривабливішою з усієї представленої лінійки. Вона не вимагає дорогого вмісту. Це ідеальне співвідношення бездоганного зовнішнього вигляду з оптимальною потужністю. Нині вона оснащена 5-циліндровим двигуном і має потужність у 220 к. с.

Fiat Doblo

Цей автомобіль вже встиг полюбитися багатьом водіям, адже випускається він з 2005 року. Кожна наступна модифікація дивує продуманістю деталей та досконалістю форм. З безлічі переваг можна сміливо виділити:

  1. Зручність і простір.
  2. Доступна вартість.
  3. Економічність (невелика витрата пального).
  4. Передній привід.
  5. Невибагливість в обслуговуванні.

Машина прекрасно підійде для подорожей з сім'єю, в ній ви зможете з легкістю перевозити велику кількість багажу.

Fiat Toro

Представлений пікап виглядає досить потужно та презентабельно. Це справжній чоловічий автомобіль. Масивні двері, колісні арки та інші деталі зможуть вдало підкреслити могутність та характер свого власника. Салон розрахований на 4 пасажирів, які будуть зручно та комфортно розміщені в ергономічних кріслах. Ця новинка виглядає дуже гідно. Всі елементи дизайну продумані та відмінно доповнюють один одного, збираючись в цілісну та гармонійну картину.

Базова комплектація передбачає наступні опції:

  • системи ABS, EBD, ESP;
  • бортовий комп'ютер;
  • круїз контроль;
  • підсилювач керма;
  • датчики паркування і т. д.

Використання інноваційних технологій при проектуванні оновленої моделі дозволило добитися поліпшення технічних показників.

Fiat 500

Автомобіль представлений на ринку з 2007 року. Він має досить масивний вигляд, обладнаний бензиновим мотором. Стильний інтер'єр і екстер'єр допоміг даної моделі знайти своїх шанувальників. Це прекрасний варіант для бажаючих мати містку машину, яка при цьому залишається маневровою та добре керованою. Крім базової комплектації є відмінна можливість придбати найбільш привабливу з можливих характеристик. Ви можете додатково обговорити наявність додаткових молдингів і т. д.

Fiat Ducato

Авто відоме на ринку з 2012 року. Розробники провели колосальну роботу над даною моделлю. Перш ніж подати її на загальний огляд, вона проектувалася та тестувалася протягом 5 років. Приваблює і мотивує до придбання саме цього автомобіля його висока керованість, економічність та надійність. Можна відзначити, що цей представник італійської сім'ї став виглядати більш агресивно. Візуально можна знайти явні відмінності від попередників в дизайні переднього бампера, фар і решітки радіатора.

В салоні ви побачите поліпшені крісла, водійське сидіння можна відрегулювати не тільки по висоті, але і по куту нахилу. Ducato прекрасно характеризується в технічному плані. Він може бути укомплектований 2-3 літровим мотором, який має відносно невелика витрата палива, як для машини подібних габаритів і показників потужності. Він становить близько 6,5 л / 100 км.

Зразок 2019 року має суцільнометалевий кузов, який випускається з можливістю вибору колісної бази з 3 можливих варіантів. Вантажний відсік готовий вміщати обсяги від 8 до 17 м³, а вантажопідйомність становить 995-1870 кг.

Висновки

Fiat довгі роки займає провідні позиції на світовому автомобільному ринку. Всі новинки, представлені іменитим брендом варті уваги. Якщо ви вирішили стати власником однієї з перерахованих машин, ми впевнені, що ви залишитеся задоволені та оціните високу якість і досконалість дизайну та комплектації.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Огляд сервісу На5ку
Наступна новина: Переговори Путіна і ...

КОМЕНТАРІ