На Рівненщині судитимуть особу,яка перевозила понад 35 кг бурштину

На Рівненщині судитимуть особу,яка перевозила понад 35 кг бурштину

08.02.20 08:03 0 673
Сарненською місцевою прокуратурою здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно 46-річного жителя одного з районів Рівненської області, який вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 240-1 КК України (незаконне придбання, зберігання та перевезення бурштину, законність походження якого не підтверджується відповідними документами).

Встановлено, що чоловік, переслідуючи корисливий мотив, у січні 2020 року придбав у невстановлених осіб каміння бурштину загальною масою 35,7 кг, яке в подальшому намагався перевезти мотоциклом на багажному відділенні до місця свого проживання.

Під час перевезення вказаний бурштин був виявлений та вилучений працівниками правоохоронного органу.

В ході досудового розслідування кримінального провадження між прокурором та підозрюваним укладено угоду про визнання винуватості, яку в подальшому 05.02.2020 скеровано до Зарічненського районного суду Рівненської області для розгляду по суті.

Довідково: за вчинення інкримінованого злочину передбачена відповідальність у виді штрафу від трьох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Переговори Путіна і ...
Наступна новина: Тернопільська міська рада ...

КОМЕНТАРІ