Autoline - легка покупка важкої техніки

Autoline - легка покупка важкої техніки

10.02.20 12:40 0 4455

Autoline - це онлайн-майданчик з пропозиціями про продаж і оренду спеціалізованої техніки. Ресурс містить тисячі оголошень по вантажній, автобусній, будівельній, сільськогосподарській та комунальній техніці, а також обладнанні, запасних частинах і комплектуючих. Autoline об'єднав в одному місці пропозиції компаній та приватних осіб, щоб ви з легкістю знаходили потрібну комерційну техніку.

Історія розвитку

У 2002 компанія створила перший інтернет-портал з торгівлі комерційним транспортом і комплектуючими на українському ринку, а в наступні 2 роки успішно освоїла російський ринок. Проект активно розвивався, і в 2006 році на Autoline з'явилися пропозиції продавців з країн Євросоюзу.

На сьогоднішній день компанія співпрацює з понад 4000 продавцями техніки з 60 країн світу. Ресурс підтримує більше 30 мовних версій. Щомісяця сайт відвідують понад 4,000,000 користувачів. Подальші перспективи - вихід проекту на ринки Східної Азії та Південної Америки.

Як знайти техніку?

Для зручності користувачів, пропозиції про продаж розділені на категорії:

  1. вантажівки та тягачі;
  2. причепи та напівпричепи;
  3. цистерни та навантажувачі;
  4. спецтехніка та сільгосптехніка;
  5. лісозаготівельна техніка;
  6. комунальна техніка;
  7. автобуси та мікроавтобуси;
  8. кемпери та контейнери;
  9. запчастини, шини та диски.

В окремих блоках розміщені пропозиції про обладнання та запчастини.

Autoline успішно співпрацює з дистриб'юторами, найбільшими компаніями-виробниками і продавцями з Європи, країн СНД та світу, щоб забезпечити великий асортимент оголошень. Сайт простий і функціональний у використанні, без відволікаючої реклами і яскравих елементів інтерфейсу. Autoline надає інформаційну підтримку кожному користувачеві, щоб покупка техніки не стала для вас проблемою.

Економте час з Autoline

Реєстрація на порталі безкоштовна та не займе багато часу. Щоб розмістити оголошення, буде потрібно не більше 5 хвилин.

На сторінці пошуку ви з легкістю знайдете цікаві пропозиції. Якщо потрібно уточнити у продавця умови угоди, надішліть запит або заповніть онлайн форму на сторінці оголошення. Також ви можете оформити підписку, в разі якщо не знайшли потрібну техніку. Як тільки необхідна пропозиція з'явиться на сайті, ви отримаєте повідомлення на свій e-mail. Якщо ви шукали запчастину, але не знайшли підходящу, то ви можете залишите замовлення на сайті, попередньо заповнивши онлайн-форму.

Висновки

Autoline - це ідеальне місце для продажу або покупки спецтехніки та комерційного транспорту.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Двери из массива дерева: ...
Наступна новина: Таїланд: уже принаймні 20 ...

КОМЕНТАРІ