До Тернопільської міської територіальної громади приєдналася Городищенська сільська рада

До Тернопільської міської територіальної громади приєдналася Городищенська сільська рада

10.02.20 13:34 0 556
Рішенням сесії Тернопільської міської ради до Тернопільської міської територіальної громади приєднано два населених пункти Зборівського району – це села Городище та Носівці Городищенської сільської ради.

Відтак, від у склад Тернопільської міської територіальної громади входять 10 сільських населених пунктів з центром у місті Тернополі, зокрема: Курівці, Кобзарівка, Вертелка, Малашівці, Іванківці, Чернихів, Глядки, Плесківці, а відтепер і Городище та Носівці.

«Тернопільська міська рада спільно із старостами цих сіл працює над організацією надання якісних послуг жителям нашої громади, - зазначає міський голова Сергій Надал. – Зокрема, щороку ми передбачаємо фінансування на покращення інфраструктури у цих селах, надання якісних медичних та освітніх послуг, організацію транспортного сполучення та багато іншого».

До слова, також на сесії депутати розглядали питання про приєднання до міської територіальної громади сіл Висиповецької та Нестерівської сільських рад, проте депутати не дали згоду на їх приєднання.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Іран обіцяє запустити ...
Наступна новина: Заступник генпрокурора ...

КОМЕНТАРІ