В Тернополі громадські організації мають можливість отримати фінансування з міцевого бюджету

В Тернополі громадські організації мають можливість отримати фінансування з міцевого бюджету

10.02.20 14:40 0 1201
З 10 лютого тернопільські громадські організації, які працюють з молоддю, мають можливість подати заявку на участь у конкурсі проєктів та отримати фінансування з бюджету громади.

«Оскільки Тернопіль нещодавно став Молодіжною столицею України, цьогоріч на конкурс визначено пріоритетні теми, серед яких: національно – патріотичне виховання молоді, розвиток неформальної освіти з молоддю, розвиток інклюзивного середовища, популяризація та утвердження здорового способу життя, розвиток волонтерства як суспільно – важливої самоорганізації молоді та розвиток молодіжної політики, - зазначила начальник управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Христина Білінська. - Важливо, що ці заходи будуть відбуватися на території усієї Тернопільської міської територіальної громади».

Подати заявки на участь у конкурсі з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства Тернопільської міської територіальної громади на 2020 рік можна до 10 березня 2020 року.

«Якщо у подачі заявок будуть проєкти, що можна об’єднати і вдосконалити у сильніший проект, ми будемо це робити. Автор ідеї залишається координатором, але відповідальність та фінансову звітність несе організація, де людина буде реалізовувати цей проект», - додає Молодіжний міський голова Тернополя Романна Павлюк.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль: мешканці ...
Наступна новина: Від початку доби ...

КОМЕНТАРІ